darek.3333 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Tyle , że to nie model...... podobnych "modeli" z aluminium są pełne hangary. :wink: Dzień dobry. Chciałem się dowiedzieć o postępy przy budowie modelu oraz czy zastałem Jolkę... Dziękuję, dobranoc. PS - Mam żonę Jolkę - coś przekazać? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Model w skali 1:2,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Nie wczytywałem się szczegółowo tylko w zakładce - media/photos obejrzałem zdjęcia. No i tam jakoś nie widzę modelu tylko samolot normalnych rozmiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Kłosowski Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 darek.3333, W zakładce media, obok zdjęć samolotu pełnowymiarowego są takie podpunkty DHC-2 Beaver - The original aircraft Designing the Model Construction Thorough testing 09/2007 Painting 02/2008 BVM Ragow 2008 Euroflugtag Rheidt 08/2008 Joe Nall 05/2008 Airport Tempelhof 08/2008 Air Magdeburg 09/2008 Beaver US Army 2009 Floats Montage 2008 Floats Test 2009 Beaver Crash 18.7.2009 Serial No. 02 - 06 Należy kliknąć w jeden z nich, prócz pierwszego, otworzy się galeria zdjęć modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Dzięki :wink: PS - Model rewelacja.... szkoda , że takie też się rozbijają. Chyba odbudowa jest mniej opłacalna niż budowa nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Roczek przeleciał, jak z bata strzelił 8) Zacytuję może.... Dzień dobry. Chciałem się dowiedzieć o postępy przy budowie modelu oraz czy zastałem Jolkę... Dziękuję, dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Roczek przeleciał, jak z bata strzelił 8) Zacytuję może.... Dzień dobry. Chciałem się dowiedzieć o postępy przy budowie modelu oraz czy zastałem Jolkę... Dziękuję, dobranoc. Jolka poszła na zakupy a kolega tu pewnie nie zagląda bo zajęty jest .. cessną. :wink: Kolega Seyv - Ostatnia wizyta: Nie 26 Wrz, 10 09:36 (Minut: 0) Wizyt: 73 Łączny czas wizyt Godzin: 18,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ...wypłoszyliście człowieka, łobuzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 ...wypłoszyliście człowieka, łobuzy... Się poprawimy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Przerzucił się na lotniskowce. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jak to sie tak mozna smiać z kolegi,może jak wielu speszył sie po przeczytaniu mało pochlebnych komentarzy,skończył budowę a gdzies w ustronnym zakątku kraju pływaja lotniskowce RC na których lądują aluminiowe modele :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 A ja poczekam i będę cierpliwy, tylko niech kolega odezwie się w ramach gestu, że jeszcze się coś się tli z tym projektem. Troszkę większy alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 A ja poczekam i będę cierpliwy, tylko niech kolega odezwie się w ramach gestuNo właśnie; co tam słychać w tej sprawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Hubert, jestes bardzo doswiadczonym modelarzem,wiesz doskonale od samego poczatku ze projekt kolegi Seyv nie ma sensu,fantazja,brak doswiadczenia byly wiadome w pierwszym poscie.Nie winie za to kolegi Sevy za to ze,troche za wysoko zaczyna modelarstwo.To jego problem. Miedzy innymi z tego powodu nie zabieralem glosu wczesniej. Nie mniej takie modele byly,i sa budowane. Przykladem jest Cessna 172 ,zdjecie chyba na stronie4 w wykonaniu mojego kolegi Zdzicha S.B. Ja sam popelnilem w latach 90 model RC wykonany calkowicie z aluminiun z zadawalajacym rezultatem. O ile ten temat naprawde Ciebie interesuje sluze pomoca. Wladek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 O ile ten temat naprawde Ciebie interesuje sluze pomoca.Dziękuję, ale zupełnie nie czuję potrzeby budowy modelu z aluminium.Natomiast temu koledze w odpowiednim momencie przydałaby się pomoc. Autor tematu od dawna nie loguje się na forum i nie dowiemy się chyba jak daleko zaszedł z tym pomysłem. Ale jak na początek, to próg trudności postawił sobie bardzo wysoko. PS Wcale nie czuję się winny, że kolega Seyv obraził się i nie pokazał co mu wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Cóż były modele z aluminium i to wcale nie było takie coś "wow" . Sporo modeli na uwięzi było budowane z aluminium ( jego stopów) Ale to był wyczyn. Ja bym chciał zobaczyć jeden - tylko jeden skończony szumny projekt . Projekt skazany z założenia na porażkę z powodu zastosowania złych materiałów itd... Ale to ma być projekt modelarza początkującego który twierdzi że da sobie radę a nie starego wygi który zbudował więcej modeli niż człowiek ma włosów na głowie . I nie ma w tym gnębienia młodych ani jakiejś "nagonki" zwyczajnie nie da się zbudować modelu z - jak to napisał jakiś młody gniewny " gównolitu z marketu " czekam już jakiś czas na kogoś kto spowoduje że opadnie mi szczęka i będę musiał napisać - przepraszam nie doceniłem ! myślę że nie tylko ja chciałbym zobaczyć taki talent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Zostawmy ten temat w spokoju . Umarl smiercia naturalna . Pozdrawiam Wladek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.