Skocz do zawartości

Acromaster

gruchu124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No 3 miechy temu znalazłem filmy z latania acromasterem z końca roku szkolnego 2009. Nic na tym filmie wielkiego nie robię, a i też jeszcze tedy nie umiałem zbyt dobrze latać. Chyba jedna z moich najlepszych produkcji :lol2:

Moja ocena modelu to 4+ bo za słabo jak dla mnie reagował na kierunek. (a może to tylko mój taki był)

Filmik

http://www.youtube.com/watch?v=2Opg50cTbUo

Endżoj :wink:

Opublikowano

moim zdaniem roling hariera zwaliłem kompletnie. Ogon zbyt mocno "zamiatał" ale już się nauczyłem i jest ok :D

A ile razy z tego modelu pakiet mi wypadł podczas knife edge spina. Powód : wyjeżdżone i tanie rzepy :evil:

Opublikowano

Fajny filmik i kret :P Jak ty to zrobiłeś chciałeś wylądować na kabince ;)

Opublikowano

kciuki mi zmarzły i drążek z wysokości się omsknął i oto efekty :evil:

Edit: a właśnie sory za offtopik ale znacie może jakiś dobry model rozmiarów acromastera ??

Opublikowano

Katana Artex, katana sebart, SU sebartu, katana MD, mini katana, addiction PA (niedługo), extra 260 PA...

trochę większe niektóre :P

mi się podoba Addiction, tylko nie wiadomo jak z ceną w nastiku będzie

Opublikowano

to może coś z EPP metrowego? Yak rc factory.

Z ciekawości zadzwonię jutro jak nie zapomnę do nastika i obadam czy cos z ceną Addictiona wiadomo... bo świetny model :)

Opublikowano

nie katane artexową mieliśmy już na lotnisku i coś nie podobało mi się jak ona lata. Podoba mi sie yak z extreme flight ( deska jak i ten normalny 48''), tylko że w pl nie ma sklepu z modelami EXF T_T . Budowanie hmmm.... z balsą dawno sie nie bawiłem w budowanie (głowie depron). No sam już nie wiem. :?

Opublikowano

Dobre wieści :)

ceny w sumie po mojemu nie są złe.

Addiciton 510-530zł

Extra 260 lekko ponad 600zł

Extra MX ponad 850zł jak pamiętam.

I katana MD stanieje na jakieś 650 :)

w sumie teraz nie wiem czy Addiciton (podoba mi się, leciutki, uniwersalny rozmiar, pożna nim poszaleć i ma genialne recenzje), no ale Extra albo Katana niewiele droższa...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ceny modeli Precision Aerobatics w Polsce (Nastik):

- Katana Mini 409 zł

- Katana MD 649 zł

- Extra 260 649 zł

- Extra MX 899 zł

- Ultimate AMR 779 zł

Co do ceny Extry MX to sprawdziłem po ile są u dystrybutorów w kilku krajach europejskich (Niemcy i Austria, Czechy, Włochy) i w każdym przypadku cena jest powyżej 1000 zł (a do tego trzeba doliczyć jeszcze transport).

Opublikowano

cena mx :shock: :crazy:

Extra 260 hmm ciekawa ciekawa ...

addiction hmmm też ciekawe .... :wink:

Możesz rozwinąć co chciałeś wyrazić przez tą wypowiedź ? Osobiście odnoszę wrażenie sugestii że "to drogo" a jest wręcz przeciwnie i uzna tak większość ludzi mających styczność z tymi modelami lub ich zagranicznymi recenzjami. Od wieków wiadomo że za jakość się płaci a w tym wypadku ceny są co najmniej atrakcyjne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.