gruchu124 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 No 3 miechy temu znalazłem filmy z latania acromasterem z końca roku szkolnego 2009. Nic na tym filmie wielkiego nie robię, a i też jeszcze tedy nie umiałem zbyt dobrze latać. Chyba jedna z moich najlepszych produkcji :lol2: Moja ocena modelu to 4+ bo za słabo jak dla mnie reagował na kierunek. (a może to tylko mój taki był) Filmik http://www.youtube.com/watch?v=2Opg50cTbUo Endżoj :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 no nie wiem czy na filmie malo pokazles.. chyba ze co innego chciales zrobic a model lecial tak bo lecial... mi sie bardzo podoba filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 moim zdaniem roling hariera zwaliłem kompletnie. Ogon zbyt mocno "zamiatał" ale już się nauczyłem i jest ok A ile razy z tego modelu pakiet mi wypadł podczas knife edge spina. Powód : wyjeżdżone i tanie rzepy :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Masz racje, nic wielkiego nie robisz;) A co do wypadania pakietu może warto by pomyśleć o przerobieniu mocowania? Szkoda pakietów;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 a właśnie pakiety zawsze były całe a model nie raz zacząłem biec po model ale nie dobiegłem. Zabrakło ok 2 sec. :ble: Edit: nowe wcielenia acromastera jako paltforma na fco2 i model "wielozadaniowy" - długo nie pożyje :twisted: filmik z kamerki http://www.youtube.com/watch?v=umhMNAwCmUw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Mmm byłem na tym lotnisku, szkoda że samochodu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Fajny filmik i kret Jak ty to zrobiłeś chciałeś wylądować na kabince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 kciuki mi zmarzły i drążek z wysokości się omsknął i oto efekty :evil: Edit: a właśnie sory za offtopik ale znacie może jakiś dobry model rozmiarów acromastera ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 parkmaster - multiplex Ultimate ultrafly ze sklepu rc4max (ost. mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Katana Artex, katana sebart, SU sebartu, katana MD, mini katana, addiction PA (niedługo), extra 260 PA... trochę większe niektóre mi się podoba Addiction, tylko nie wiadomo jak z ceną w nastiku będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 parkamster - za mały ultimate - za mały (z resztą dwupłat ;/ ) Grzechu, fajne modele podajesz tylko że drogie no ale za jakość trzeba płacić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 to może coś z EPP metrowego? Yak rc factory. Z ciekawości zadzwonię jutro jak nie zapomnę do nastika i obadam czy cos z ceną Addictiona wiadomo... bo świetny model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 no gdzie, do tak malutkiego yaka wsadzać silnik 2 kg cuga i pakiety 2200 :? . lubię zapas mocy ale bez przesady :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 a, chcesz użyć z niego bebechy... to sam skleć jakiś model 1,2m z balsy albo lekko katana artexowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 nie katane artexową mieliśmy już na lotnisku i coś nie podobało mi się jak ona lata. Podoba mi sie yak z extreme flight ( deska jak i ten normalny 48''), tylko że w pl nie ma sklepu z modelami EXF T_T . Budowanie hmmm.... z balsą dawno sie nie bawiłem w budowanie (głowie depron). No sam już nie wiem. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dobre wieści ceny w sumie po mojemu nie są złe. Addiciton 510-530zł Extra 260 lekko ponad 600zł Extra MX ponad 850zł jak pamiętam. I katana MD stanieje na jakieś 650 w sumie teraz nie wiem czy Addiciton (podoba mi się, leciutki, uniwersalny rozmiar, pożna nim poszaleć i ma genialne recenzje), no ale Extra albo Katana niewiele droższa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 cena mx :shock: :crazy: Extra 260 hmm ciekawa ciekawa ... addiction hmmm też ciekawe .... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stosiek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ceny modeli Precision Aerobatics w Polsce (Nastik): - Katana Mini 409 zł - Katana MD 649 zł - Extra 260 649 zł - Extra MX 899 zł - Ultimate AMR 779 zł Co do ceny Extry MX to sprawdziłem po ile są u dystrybutorów w kilku krajach europejskich (Niemcy i Austria, Czechy, Włochy) i w każdym przypadku cena jest powyżej 1000 zł (a do tego trzeba doliczyć jeszcze transport). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 cena mx :shock: :crazy: Extra 260 hmm ciekawa ciekawa ... addiction hmmm też ciekawe .... :wink: Możesz rozwinąć co chciałeś wyrazić przez tą wypowiedź ? Osobiście odnoszę wrażenie sugestii że "to drogo" a jest wręcz przeciwnie i uzna tak większość ludzi mających styczność z tymi modelami lub ich zagranicznymi recenzjami. Od wieków wiadomo że za jakość się płaci a w tym wypadku ceny są co najmniej atrakcyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 gruchu weź ty sobie sam coś zbuduj, frajda z budowy, a potem jeszcze większa z oblotu!! Katana artexowa ma całkiem niezłe recenzje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.