Kamil kowalski Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 tomcat144, Jesteś z Mydlnik? Gdzie Latasz w Mydlnikach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Latamy jutro o 9:00 tutaj: http://maps.google.pl/?ll=50.082005,19.991078&spn=0.002878,0.006968&t=h&z=18&vpsrc=6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychotrop Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Latamy jutro o 9:00 tutaj: http://maps.google.pl/?ll=50.082005,19.991078&spn=0.002878,0.006968&t=h&z=18&vpsrc=6 przeca jest Cocke Festival :/ to jest 24h ... tam będzie kupa namiotów i nawalonych ludzików :/ http://livefestival.pl/pl/MULTIMEDIA/TV/COKE-LIVE-MUSIC-FESTIVAL-2011-ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 przeca jest Cocke Festival Dokładnie, małe szanse jutro na cokolwiek na Czyżynach. Zbyt duże ryzyko, że coś się komuś stanie. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jutro eskadra lata? Ma być lepiej z pogodą, dziś dmucha konkretnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcat144 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 tomcat144, Jesteś z Mydlnik? Gdzie Latasz w Mydlnikach? Tak z Mydlnik. Tutaj nie ma za bardzo gdzie Za blisko lotniska. Obecnie najczęściej na Czyżynach jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jutro eskadra lata? Ma być lepiej z pogodą, dziś dmucha konkretnie. Na jutro planujemy wstepnie Przegorzaly, 10:00. http://maps.google.pl/?ll=50.043781,19.877433&spn=0.002704,0.006968&t=h&z=18&vpsrc=6 Gdyby jednak cos sie zmienilo, to dopisze w tym watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Eskadra dziś latała w Przegorzałach ale nie liczne cięcia w siedmiu walkach oraz sporadyczne kraksy były dziś wydarzeniem a wspaniałe loty naszego "personelu naziemnego" Chyba ostatni raz używam tego określenia ......bo Ania i Asia pięknie latają Mini-Mag-ami. Lądowania wymagają jeszcze treningu ale mam nadzieję, że wkrótce dołączą do eskadry jako zawodniczki ESA - gratulacje!! Było dziś tyle walk i tyle cięć, że straciłem rachubę czy wygrał Kuba czy Rafał, Witek też się rozkręcił i nieźle wywijał zaliczając po dwa cięcia w dwóch kolejnych walkach - bardzo udany dzień :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 bo Ania i Asia pięknie latają Mini-Mag-ami. ms Tylko ja nie wiem, gdzie Ty tam Asię widziałeś ps. załączam zdjęcia z weekendu photo pozdrawiam Gosia vel Asia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 No to mam przechlapane :oops: przepraszam ..... Gosiu, nie powinien zaglądać po nocy na forum. Zdjęcia rewelacyjne .... 105, 169 i 193 polecam szczególnej uwadze :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Najświeższe info prosto z Czyżyn - firma organizująca koncert ma się zwinąć do czwartku. Jest szansa, że właśnie w czwartek pas będzie już dostępny. Pozdrawiam PS Obok akademików ogrodzenie już zniknęło ale ochrona nie puszcza wgłąb pasa, jeszcze trochę sprzętu im tam zalega. Mowa oczywiście o ogrodzeniu koncertowym Stare ogrodzenie jak było tak jest nadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_kr Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzisiejszy trening - 18:30 Przegorzaly. Zapraszamy na wspolne loty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Miejsce do latania super, co widac na moim filmie http://www.vimeo.com/6777889 Trawa reguralnie koszona Dojazd prawie pod samo miejsce startow http://www.zumi.pl/,krak%F3w_nowa%20huta,Szukaj,20.02988285,50.0662409,2,1b,namapie.html? skret z al. Jana Pawła w Tomickiego http://www.zumi.pl/,krak%F3w_nowa%20huta,Szukaj,20.02926185,50.0720269,3,1b,namapie.html? Witam Tez ostatni myślałem o tym skrawku do latania .Ma związku z tym pytanie : czy można też dojechać od strony Alei Pokoju a później Sołtysowską ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 zobacz na zumi. Da sie przez dzialki ale nie wiem czy tam nie ma jakis bram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 zobacz na zumi. Da sie przez dzialki ale nie wiem czy tam nie ma jakis bramPatrzyłem ,jest tam przejazd ul.łęgową ,ale to co widać z satelity to droga raczej dla Quadów a nie normalnych samochodów Z lotu ptaka to czarnoziem a nie droga .Myślę że jednak od długiej strony wjazd jest bardziej cywilizowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.G. Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dziś po południu na Czyżynach zdemontowano ogrodzenie po festiwalu, więc lotnisko jest już dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jutro rano ok. 8 wybieram się na Czyżyny - sprawdze możliwość latania spalinką na pasie. Około 9 trening eskadry - jeżeli "nasza łąka będzie zajęta to przeniesiemy się pod trafo-stację przy akademikach. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Około 9 trening eskadryPowinienem być tak 15 po 9. Wreszcie po wielu bojach nauczyłem latać Messerschmitta, tak więc pora wypróbować go w walce przed zawodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Można dzisiejszy trening zaliczyć do udanych. Poza tym, że było strasznie duszno to było OK. Mój messerschmitt lądował na malutkim drzewku ale dzięki Panu Mirkowi udało się go zdjąć. Już za tydzień zawody w Bełchatowie :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Jadąc w kierunku miasta 0 17 h widziałem nad pasem jakiś zółty górnopłat w szalonych skrętach .Może ktoś to uwiecznił na zdjęciach bo chętnie bym ,oglądnął Miałem przytargać Beawera ,ale niestety jak dla mnie to dzisiaj za gorąco ,a na pasie to chyba po prostu patelnia Na wyświetlaczu ulicznym temperatury jadąc widziałem 43stop.C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi