Dj. Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7ky7rbs8BBc&feature=related ...a pies sprawia wrażenie zdziwionego :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dobre :rotfl: :rotfl: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Psy to małe piwo... Spróbujcie z kotem... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Z ostrymi pazurkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Próbowałe, a jakże... była super zabawa, ale ukochany kot odszedł do krainy wiecznych łowów na myszki, a ja o zabawie zapomniałem. Teraz ponownie uruchamiam laser, a kotów mam szt. 2 /słownie - dwa/ więc zabawa powinna być jeszcze fajniejsza. Dzieki za przypomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Koty potrafią za taką kropką latać po ścianach... A jak chcecie mieć trochę spokoju, to pokażcie mu, że chowa się "robaczek" do jakiejś dziury... Długo kicia nie odejdzie... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 A propos: A jak chcecie mieć trochę spokoju, to pokażcie mu, że chowa się "robaczek" do jakiejś dziury... Długo kicia nie odejdzie... :devil:A jeżeli chodzi o robaki to koty nie zawsze je lubią :mrgreen: Np.: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dobre :shock: Czy ktoś sprawdzał max częstotliwość ruchu głowy kota :rotfl: :?: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msegen Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Koty potrafią za taką kropką latać po ścianach Mój kot jakoś nie manifestuje zainteresowania laserkiem, może dlatego ze ma 12 lat?Jednak najmniejsza cma potrafi go doprowadzić do furii, zachowuje sie jak prawdziwy mysliwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.