Skocz do zawartości

Zabawa laserkiem...

Dj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałe, a jakże... była super zabawa, ale ukochany kot odszedł do krainy wiecznych łowów na myszki, a ja o zabawie zapomniałem. Teraz ponownie uruchamiam laser, a kotów mam szt. 2 /słownie - dwa/ więc zabawa powinna być jeszcze fajniejsza. :D

Dzieki za przypomnienie. :D

Opublikowano

Koty potrafią za taką kropką latać po ścianach... A jak chcecie mieć trochę spokoju, to pokażcie mu, że chowa się "robaczek" do jakiejś dziury... Długo kicia nie odejdzie... :devil:

Opublikowano

A propos:

A jak chcecie mieć trochę spokoju, to pokażcie mu, że chowa się "robaczek" do jakiejś dziury... Długo kicia nie odejdzie... :devil:

A jeżeli chodzi o robaki to koty nie zawsze je lubią :mrgreen:

Np.:

Opublikowano

Koty potrafią za taką kropką latać po ścianach

Mój kot jakoś nie manifestuje zainteresowania laserkiem, może dlatego ze ma 12 lat?Jednak najmniejsza cma potrafi go doprowadzić do furii, zachowuje sie jak prawdziwy mysliwy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.