Chomik Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Witam !! Szykuje się do budowy modelu do 3D o rozpiętości 2,2 m i zastanawiam się nad uzbrojeniem. Mam pewien pomysł, ale mam złe doświadczenia z elektroniką, więc wole pytać Ogólnie wygląda to tak: A chodzi mi o to że, zasilanie tworzą dwa pakiety, przez Bec'a 12 A do dwóch odbiorników. Z odbiorników (dla bezpieczeństwa) do RRS'a i do serw. Może to tak być czy to nie będzie działać ?? Z góry dziękuję za pomoc !! Pozdrawiam !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek872 Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Takie cos to sie daje do modeli 3m i wiecej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Jak już chcesz mieć dwa pakiety to 2xfe z diodą w szereg i 2 dobre wyłączniki. Napięcie 6,0 na wyjściu , możesz podłączać zwykłe serw i odbiornik. Instalacja banalnie prosta i skuteczna . Ale jak masz nadmiar kasy ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.