krzychu-rc Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Tak jak w temacie poszukuję Modelarza 2/2002 i Planów Modelarskich 8/1984. Jeżeli ktoś je posiada to byłbym wdzięczny za przesłanie skanów materiałów dotyczących RWD 17 krzychu-rc@o2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Jak nie zapomnę to jutro poszukam i zeskanuje :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-rc Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 Będę wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-rc Posted January 27, 2010 Author Share Posted January 27, 2010 I jak tam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Właśnie idę do modelarni. Jak znajdę to wieczorem podeślę EDIT: mam modelarza Jak będę w domu to podeślę na e-mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alyan Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 krzychu-rc - był w ogóle taki numer 8 ? Zwykle kończyły się na 6. Co tam ma być (może mam) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-rc Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 A no ponoć był, za młody jestem żeby pamiętać :mrgreen: chodzi o materiały dotyczące RWD 17. Z pierwszej chwili jak przeczytałem post to zgłupiałem i zacząłem się zastanawiać ile miesięcy ma rok ( przyzwyczajenie z modelarza) :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Krzysiek, nie bij mnie ale zapomniałem zabrać modelarza z modelarnii :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alyan Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 A no ponoć był, za młody jestem żeby pamiętać :mrgreen: chodzi o materiały dotyczące RWD 17. Z pierwszej chwili jak przeczytałem post to zgłupiałem i zacząłem się zastanawiać ile miesięcy ma rok ( przyzwyczajenie z modelarza) :rotfl: Tutaj masz spis. Wybierz coś :wink: Może chodzi o Modelarza albo RWD-14 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-rc Posted January 28, 2010 Author Share Posted January 28, 2010 meteor, no zdarza się następnym razem nie zapomnisz i tyle :wink: alyan, kurcze rzeczywiście zaraz poczytam dokładniej EDIT no tak nie ma takiego numeru ale ślepy jestem czy jak nic o RWD 17 EDIT 2 dzięki za podsunięcie spisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Poszło, sory że tak zwlekałem :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-rc Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Dobrze że jest :wink: dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.