miras Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Witam!Wzmacniając"domek" pod silnik(saito FA 220)zakleiłem kzrzyż wskazujący srodek osi silnika.Otwór na przewody paliwowe wyciąłem ale samego punktu osi silnika nie mam.Jak go odtworzyć?W którym miejscu linia pozioma a w którym pionowa? :cry: Jeśli ktoś wie to proszę o pomoc.Dzięki. Ps.Jak się powinien mieć SU-26{173cm,4,5kg}od f3m do tego saito 1,2kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A nie można po prostu pociągnąć przekątnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 A nie można po prostu pociągnąć przekątnych? Można i co to da? Wyznaczysz (-albo i nie) środek pierwszej wręgi a to nie ma nic wspólnego z osią samolotu czy właściwym zamocowaniem silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Poszukaj w necie może istnieją jakieś plany tego lub bardzo podobnego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Źle zinterpretowałem problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kankrz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 znalazlem cos takiego : Ich habe die kleine SU-26 mit ca 173 cm Spannweite. Das Teil ist echt empfehlenswert. Sieht Spitze in der Luft aus und fliegt wirklich gutmütig. Qualität des Fliegers ist wirklich Top. Angenehm für 3D, weil sie nicht diese schnellen Abrisse hat. Sackt viel eher durch. Gruss Markus tu link to dyskusji : http://www.rclineforum.de/forum/thread.php?postid=3231293 Napisz do niego. Moze pomoze, moze nie , warto zapytac Probowalem to wyslac jako PW ale cos nie dziala wiec zapodaje na ogolnym http://www.rclineforum.de/forum/thread.php?postid=3231293 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pomóc to pewnie by pomógł ale ja do niego nie napiszę nie znam aż tak dobrze angielskiego czy niemieckiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam!Wzmacniając"domek" pod silnik(saito FA 220)zakleiłem kzrzyż wskazujący srodek osi silnika.Otwór na przewody paliwowe wyciąłem ale samego punktu osi silnika nie mam.Jak go odtworzyć?W którym miejscu linia pozioma a w którym pionowa? :cry: Jeśli ktoś wie to proszę o pomoc.Dzięki. Ps.Jak się powinien mieć SU-26{173cm,4,5kg}od f3m do tego saito 1,2kg? Panie Mirku, Wydawało mi się ,że dobrze wytłumaczyłem Panu jak zamontować silnik. Dla pewności zamieszczam jeszcze zdjęcie fire walla SU26. Jeśli będą jeszcze jakieś kwestię , proszę po prostu zadzwonić, napisać maila, GG. Zawsze chętnie dzielę się swoją wiedzą. Pozdrawiam Jakub Kowalski www.eF3M.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dzięki Panie Jakubie! Teraz jest ok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.