meloow Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam, Ostatnim czasy ujrzał światło dzienne mój nowy projekt czyli super, hiper model napędzany jedno cylindrowym dwukomorowym silnikiem na paliwo płynne. Model ma (uwaga) 55cm i 3700g wagi. Silnik wydaję przepiękny dźwięk a sam model jest dość wrzawy czyli idealny do 3D model(ka) ma na imię Zuzanna a tu kilka godzin po narodzinach. Prawda że piękna ? ciekawe czy będzie latać modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ciekawe czy będzie latać modelami. nie bój jak podrośnie to inne "modele" będą za nią latały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Prawda że piękna ? ciekawe czy będzie latać modelami. Na początku tylko rzucać po pokoju xD Ku uciesze tatusia oczywiście xD Ew przez przypadek jej się nadepnie na jakieś skrzydło, czy cuś xD :jupi: GRATULACJE :jupi: P.S Przy takim obciążeniu pow. to raczej pylon, wspomnisz moje słowa, jak zacznie chodzić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Można jedynie Powiedzieć GRATULACJĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Gratulacje Tak się slłada, że i ja z końcem grudnia stałem się posiadaczem (również) Zuzanny. Ja mam wersję elektryczna. Na jednym pakiecie działa ok 2-3godziny. I tu się pojawia fenomen. Wraz z użytkowaniem pakiet jest coraz bardziej naładowany. Do tego robi się ciężki i wydobywa się z niego dziwny zapach. Próbowałem rozładowywać z balanserem ale bez powodzenia - pakiety wydają się jednorazowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Gratulacje :jupi: Niech Wam się zdrowo chowa ta mała Zuzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Gratualacje..Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia dla Zuzki i Malzonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Hyhyhy Gratuluje :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dziękuje koledzy Naturalnie dam zanć jak tylko model(ka) zacznie kołować po parkietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 No to moje najszczersze gratulacje, moje "maleństwo " na dniach kończy 27 lat :shock: a niedawno :wink: tez tak wygladała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek jaworski Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Gratulacje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 nie bój jak podrośnie to inne "modele" będą za nią latałyI będą walki powietrzne za wstążką (podwiązką ) :mrgreen: Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Przy tych gabarytach - kawał baby. Ale przynajmniej powinna się zdrowo chować, bez anoreksji. Gratulacje dla mamy, szczęścia dla córy, a Tobie i gratuluję i życzę cierpliwości do obu... :wink: PS zacznij kombinować wysokie półki, solidne zamknięcia do szafek itp, bo za rok wszędzie jej będzie pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Podziwiam Cie. Ja bym się bał brać ją na ręce z obawy, że jeszcze zepsuję;p Gratulacje. Jak to mówią: Kupa szczęścia...z przewagą kupy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Gratulacje!!! :jupi: Ja bym się bał brać ją na ręce z obawy, że jeszcze zepsuję;pJa też tak miałem... dopóki nie skonstruowałem własnego. I nagle wszelkie obawy znikają. A i kupa jakoś tak za bardzo nie śmierdzi . Cytat: nie bój jak podrośnie to inne "modele" będą za nią latały I będą walki powietrzne za wstążką (podwiązką ) :mrgreen: A Stary, jak porządna bateria p-lot, będzie strącał absztyfikantów na zbity pysk ze schodów. Oj, się będzie działo! ;-) EDIT: literówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 No Marcin GRATULACJE :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Gratulacje tatusiu ...... widac ze sie napracowałeś . No niedawno moj tak wygladał a teraz ma 26 latek . No na jakis czas zapomnisz o modelarstwie ...... ale to inna bajka :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 myśle że nie bedzie tak źle żona wyrozumiała to i córeczka też musi taka być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ...żona wyrozumiała to i córeczka też musi taka być Oj, żebyś się nie zdziwił - teraz jesteś uciskana mniejszość :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Choć już gratulowałem, powiem jeszcze raz GRATULACJE !! Zobaczysz, będzie latała :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.