lukMM Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Witam wszystkich kolegów "po wariactwie" , jakim jest modelarstwo. Podobnie, jak szereg innych osób od dłuższego czasu tu zaglądam. Nadeszła pora na udział bardziej aktywny. Z niekórymi z Was miałem okazję się pozna, być może niektórzy kojarzą mnie z innych for modelarskich. Na modelarstwo zachorowałem rok temu. Bezwzględnie orzeczono, że jest to choroba śmiertelna, czyli taka, na którą się zapada do grobowej deski. Jestem Mińszczaninem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Witaj :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Heja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 coraz wiecej :rotfl: Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfilipek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukMM Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 O jak tu miło ;D , no i sporo znajomych twarzy widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 noto witamy w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.