pelikan1500 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Na razie jeszcze bez osprzętu .
Osa Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Piękny ja ze swoim to się muszę schować...
mirolek Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Bez osprzetu to na wystawę a to ma być kombat :rotfl: Ale będzie montowane standartowo jak w ESA. To dośc istotne jak w tych modelach ukryć wyposażenie aby nie psuło ostatecznego efektu. Coraz więcej pojawia się modeli pełnokadłubowych gdzie ten problem jak ukryć bebechy jest rozwiązany z automatu - wszystko mieści się w środku. W Twoich gotowych konstrukcjach Karaś i Czapla umiejscowienie pakietu nie będzie łatwe a na pewno nie pozostanie obojętne dla tych pięknych modeli .... aż żal wycinać dziurę na pakiet :-) ms
pelikan1500 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 To jest mój już prawie czterdziesty kombat do ESA. W Esa nie ma zbyt dużego wyboru co do sposobu montażu wyposażenia Rc albo wszystko na wierzchu np. na rzepach albo wycinanka tak żeby ładnie wyglądało ale kosztem wytrzymałości kadłuba . Jeżeli chodzi o modele pełnokadłubowe EPA / nie mylić z ESA / to jest już inna bajka a raczej inna KATEGORIA KOMBATA i tam już można sobie POSZALEĆ. :wink:
mirolek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 To jest mój już prawie czterdziesty kombat do ESA. .... dlatego warto podglądać najlepszych
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.