krzysiek.riese Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie no chłopaki.... róbcie tak dalej i zrobię sobie jeszcze szybowca na zbocze... wszak moje Zagina takim wietrze nie chce iść przed siebie nawet na pełnym gazie... inna sprawa ze ja też latam w zimie.. nawet przy -16 się latało... nakręcę coś jak kamerzystę znajdę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Weekend na razie niezbyt wietrzny, ale jakby co, to Tom jest gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Hoho Marcin zaskakujesz mnie mi dwa razy nie trzeba mówić cos się wykombinuje !!! Karol i Krzysiek zawsze możecie wpaść na wspólne loty dopóki zima trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.