Grzechu Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 cześć Kolos z materiałoznawstwa mi nie poszedł, dział o metalach, kompozytach, szkle itp... Poprawa ustnie, jeśli chcę to mogę sobie opowiedzieć o czymś... Więc, ma ktoś może pod ręką jakieś materiały o np. kompozytach używanych w lotnictwie, czy cokolwiek podobnego? Coś łatwo przyswajalnego do pogadania o tym przez kilka minut Pani profesor fajna jest więc myślę czy w ogóle o modelach (dlaczego balsa a nie dąb :lol2: ) Dużo mi nie trzeba, na 3 to coś tam tylko powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 jak bede w domu to Ci cos podeślę wieczorem, daj maila :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 grzesiek.skrodzki@gmail.com thx nie szukam naukowych materiałów... coś na poziomie referatu w liceum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Pochwal się, na czym poległeś. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 łe no ogólnie... 30 pytań ABCD, dobra odpowiedź + 2, zła -1... nie uciułałem 50% zresztą ja prawie wszystkie koła za drugim razem sobie pisałem... no mechanika i autocad chyba za pierwszym tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Pani profesor na bajer nie wezmiesz tu masz wykłady od mojego prowadzacego z laborek z metalicznych materiałow konstrukcyjnych ja to ten przedmiot zaliczyłem na 5 http://www.immt.pwr.wroc.pl/~ziolek/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ja miałem mniej tego wszystkiego... i chcę 3.0 Michał, będe wdzięczny jak coś podeslesz, zaliczenie mam w środę Nie chce mi się wszystkiego po trochu uczyć się, wolałbym jakiś jeden ciekawy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Napisałem ledwie strone o laminatach a Pani Profesor zaczełą to czytać i wstawiła mi 4.0 wikipedia.pl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.