EKSTRA14 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Oto co można zrobić w popularnym programie "Paint" to zrobił mój brat: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3665 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Co można zrobić? Nic nie widać :? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 jak dla mnie chodzi o wstępny "projekt" (jak ma wyglądać) skrzydło po złożeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 No to szacunek, mnie w paincie najprostsza czynność doprowadza do szleństwa.. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Trochę widać. Niezły przykład masochizmu. :wink: Ale w dowolnym programie do grafiki wektorowej byłoby to znacznie prostsze i szybsze, a przy tym dokładniejsze. Jeśli za to spróbujesz przeskalować ten rysunek, czeka cię niezbyt miła niespodzianka. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 A jak miło się eksportuje pliki jpg do dxf :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 ...chłopak się natrudził, brat jest z niego dumny, a Wy go od razu kłonicą przez łeb... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Sfrustrowanym forumem mi to śmierdzi. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Paint - bleeeeeee Gratuluję uporu i cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EKSTRA14 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Dalsze prace przyniosły tak efekt: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3678 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Super mu to wychodzi. A można wiedzieć jaki jest tego cel że akurat robi to w Paint'cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EKSTRA14 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 tak właściwie to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Napracował się chłopina, a skopał rysunek brakiem perspektywy, stąd skrzydło wydaje się szersze z prawej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 moze to polowka skrzydal z klapami i lotkami 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EKSTRA14 Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Na początku tematu jest połowa teraz to całość Skrzydło naprawdę wydaje się szersze ale takie nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.