malinn Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Czyli jeśli dobrze zrozumiałem lipole 2200mah należy ustawić na prąd 2,2A i nic się im nie powinno stać? NIe stracą swojej pojemności bo prąd za duży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Jeżeli używasz ładowarki Multilpex LN 5014 to ustawiasz w ładowarce pojemność 2200 mAh i pakiet będzie ładowany prądem 2,2A przez około 1h. Po pewnym czasie prąd będzie się zmniejszał aż do 0,1A, a następnie ładowanie zostanie zakończone. Oczywiście wcześniej wybierasz czy jest to pakiet Li-Po czy Li-Io i ustawiasz nominalne napięcie pakietu (dla Li-Po będzie to 3,7; 7,4; 11,1; 14,8 lub 18,5V odpowiednio dla pakietu od 1 do 5 cel). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 offtop Malinn ja będę w Darłówku 7-17 lipca są tam jakieś klify???????? Może polatamy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Kurde nie wiem gdzie to darłówko jest ale się dowiem ;-) Co do klifu to też nie wiem. Jak nie ma klifu to napewno wydma jest a tu już modelikiem do 1,5m i dosyc lekkim da się radę. Napisz wcześniej jak byś jechał w moje strony na p.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosephtbg Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Łokej przyjąłem. Jakbyś chciał się jakoś skontaktować to PW albo na stronie zonk teamu masz moje gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.