Linux Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 :shock: Zna O.S.T.R. 'a ... genialne :mrgreen: 2Paca też zna. Freddiego też poznał. Travisa Pastranę też zna, niezły jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 snoop dogga zna... ale dopiero za 2 razem... Chlopakow z Linkin PArka też zna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 snoop dogga zna... ale dopiero za 2 razem...zależy jak odpowiesz, jak dasz połowę "nie wiem" to nie ma jak znaleźć, u mnie snoop'a od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Haha Po 15 pytaniach odgadł Stiga z Top Gear. Zna, Bolka, Reksia, Krecika... Ale mam z tym zabawę, od rana sobie osoby wymyślam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.