Gość tom_tom Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Cześć, skuszony nowym działem - i ja wygrzebałem mój model Turbo Orlika Model ma już dobrych parę lat - powstał gdzieś w latach 2000 - 2001 o ile pamietam. Model jest oczywiście wykonany z kartonu (wydawnictwo Model Card). Niestety model juz wiele razy spadł, stanowił zabawkę dla bobasa, ulegał ścieraniom kurzu przez mamę tudzież teściową - ale wciąż żyje Pozdrawiam - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Zartujesz? To z kartonu ? :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ja z wrażenia (przy pierwszej wizycie ) zapomniałem coś napisać ! :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Zaiste ... pięknie wykonany ... coś wspaniałego. Szkoda że mój model F-18 Hornet nie dotrwał po przeprowadzce. Pełne uzbrojenie, zewnętrzne zbirorniki ... siedziałem nad nim 4 miesiące. I poszedł w zapomnienie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tom_tom Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Dzięki za miłe słowa na temat Orlika Jak tylko wybiorę się do rodziców, to porobię fotki mojego F-15E Strike Eagle - jeśli jeszcze żyje Model ma z 50 cm długości i jest jednym z dwóch które przeżyły Kiedyś walczyłem dzielnie z modelami kartonowymi - Orlika zrobiłem w 4 dni, natomiast nad F-15 siedziałem całe wakacje Potem redukcja uległa pod ciężarem RC - jednak wolę powiew świeżego powietrza na lotnisku niż opary butaprenu 24 h na dobę )) Ale ostatnio mnie kusi coraz bardziej na zbudowanie czegoś z kartonu... Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Cześć, skuszony nowym działem - i ja wygrzebałem mój model Turbo Orlika BIG WOW, gdyby to bylo RC to by bylo 300 razy fajniejsze niz te wszystkie extry, katany i cessny razem wziete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 kawał ładnej roboty miec takiego na rc to byla by frajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonczek Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ładnie i czysto sklejony- podoba mi się Kabinkę sam robiłeś czy kupiona? Moje kartonówki się do tego nie umywają No i jakoś mi się przy nich schodzi o wiele więcej niż 4 dni... A w zasadzie schodziło bo już ich nie robię (narazie :twisted: ) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 jakby t powiedziała dzisiejsza młodziesz szkolna...."JA CIĘ!!!!" PIĘKNIE, ja mam w szufladzce zaczęty jeden modelik, żona mi kupiła :mrgreen: ale nie mogę się zebrać żeby wrócić do niego, ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi