robintom Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Pro-skin, ktoś może używał lub wie jak to sie "je"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 moze linka jakiegos ? co by czlek nie siedzial w googlach i szukal :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 No ja troche o tym czytałem i dotykałem na wystawie śmigłowców, ale co innego czytać ofertę marketingową a co innego usłyszeć opinię od użytkowników. http://www.mickreevesmodels.co.uk/~mickreev/Access/accessories.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Kurde... Miałem dokładnie taki sam pomysł na oklejanie skrzydeł. Czyli nie był zly :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Fajny wychodzi spływ. Tylko sklejony z dwóch część pro-skin klejem pieniącym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.