witold_pi Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 dziny? Jak w tytule. Proszę o kontakt. Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja latam jakieś 20km od oswiecimia, lotnisko w Gierałtowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 znam tylko Gierałtowice pod Gliwicami , to jakieś 50km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 znalazłem za Zatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Lotnisko modelarskie jest w Bojszowach przy drodze w kierunku Pszczyny obok dyskoteki,ale nigdy tam nie latałem i nie znam tam nikogo (chętnie poznam ). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 ja też chętnie wpane na gościnne występy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Lotnisko modelarskie jest w Bojszowach przy drodze w kierunku Pszczyny I ja bym tam chętnie się pojawił - wracając ze sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 odwilż nadeszła, czekam wiosny i kończę trenerka z 4-sówem , ciekaw jestem czy będzie miał właściwości STOL-a Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 W Bieruniu jest nawet modelarnia prowadzona przez Mirka z Tychów.Porozmawiaj z nim gdzie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEBIUS_2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja plywam zaglowkami ale cos mnie ciagnie do latania i chetnie sie wybiore jak bedziecie latac. Prosze dac tylko znac gdzie i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jakoś nikt z kolegów modelarzy się nie chce przyznać do tego lotniska w Bojszowach, czyżby bezpańskie albo nie czytają PFM ? Teraz tam nie jeżdże w tym kierunku i nie wiem czy ktoś tam lata. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jak ktoś wie czy jutro chłopaki będą na tym lotnisku latać to niech da znać z chęcią bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja plywam zaglowkami ale cos mnie ciagnie do latania i chetnie sie wybiore jak bedziecie latac. Prosze dac tylko znac gdzie i kiedy. Latali kiedyś na łące przy rzece w Oświęcimiu, ale jak teraz to nie wiem (było to ok 10 lat temu), spenetruj teren daj znać Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEBIUS_2006 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Już nie latają lecz za to ja jestem zaopatrzony w szybowiec i niebawem pierwsze loty, czyż bym miał się przesiąść z pływania na latanie może nie lepiej pozostać przy obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 To strzel sobie wodnosamolot tak jak ja (osprey) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam wszystkich w tym temacie.Latałem tam kilka razy, ja i moi synowie modelarze(chyba lepsi ode mnie).Lotnisko jest prowadzone przez miłych ludzi,wystarczy przyjechać a podejdzie opiekun ,gdyż lotnisko widzi z okna.Chętnie spotkam się też z modelarzami goszczącymi na tym forum,tym bardziej że mam do oblatania model 3D.Może któryś dzień długiego wikendu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witaj Mirek,dzięki za podjęcie tematu. Ja tam nigdy nie latałem tylko jeździłem w tym kierunku do roboty i przez to wiem o tym lotnisku.Też mam do oblatania Pipera spaline i dobrze by to zrobić na porządnym lotnisku. Chyba się tam kiedyś wybiore. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 trzeba było pisac dziś byłem na lotnisku w bielsku - kolega oblatywał pitara 3m , inny salamandre, a ja rozwaliłem piperka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Meloow,dlaczego gonisz krety tak wczesną wiosną.Daj im pożyć A z drugiej strony szkoda modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 wielkiej szkody nie ma, wyrwane podwozie, popękany lakier na masce silnika i złamane śmigło PS. to kiego grzyba krecior wychylił głowe z ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.