witold_pi Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 dziny? Jak w tytule. Proszę o kontakt. Witek
kamil_rc Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja latam jakieś 20km od oswiecimia, lotnisko w Gierałtowicach
witold_pi Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Opublikowano 13 Lutego 2010 znam tylko Gierałtowice pod Gliwicami , to jakieś 50km
cali Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Lotnisko modelarskie jest w Bojszowach przy drodze w kierunku Pszczyny obok dyskoteki,ale nigdy tam nie latałem i nie znam tam nikogo (chętnie poznam ). Pozdrawiam.
meloow Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 ja też chętnie wpane na gościnne występy
Leda_g Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Lotnisko modelarskie jest w Bojszowach przy drodze w kierunku Pszczyny I ja bym tam chętnie się pojawił - wracając ze sklepu.
witold_pi Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Opublikowano 21 Lutego 2010 odwilż nadeszła, czekam wiosny i kończę trenerka z 4-sówem , ciekaw jestem czy będzie miał właściwości STOL-a Witek
Tytan Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 W Bieruniu jest nawet modelarnia prowadzona przez Mirka z Tychów.Porozmawiaj z nim gdzie lata.
MEBIUS_2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja plywam zaglowkami ale cos mnie ciagnie do latania i chetnie sie wybiore jak bedziecie latac. Prosze dac tylko znac gdzie i kiedy.
cali Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jakoś nikt z kolegów modelarzy się nie chce przyznać do tego lotniska w Bojszowach, czyżby bezpańskie albo nie czytają PFM ? Teraz tam nie jeżdże w tym kierunku i nie wiem czy ktoś tam lata. Pozdrawiam.
maruta82 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jak ktoś wie czy jutro chłopaki będą na tym lotnisku latać to niech da znać z chęcią bym wpadł
witold_pi Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja plywam zaglowkami ale cos mnie ciagnie do latania i chetnie sie wybiore jak bedziecie latac. Prosze dac tylko znac gdzie i kiedy. Latali kiedyś na łące przy rzece w Oświęcimiu, ale jak teraz to nie wiem (było to ok 10 lat temu), spenetruj teren daj znać Witek
MEBIUS_2006 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Już nie latają lecz za to ja jestem zaopatrzony w szybowiec i niebawem pierwsze loty, czyż bym miał się przesiąść z pływania na latanie może nie lepiej pozostać przy obu.
witold_pi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 To strzel sobie wodnosamolot tak jak ja (osprey)
Mirek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam wszystkich w tym temacie.Latałem tam kilka razy, ja i moi synowie modelarze(chyba lepsi ode mnie).Lotnisko jest prowadzone przez miłych ludzi,wystarczy przyjechać a podejdzie opiekun ,gdyż lotnisko widzi z okna.Chętnie spotkam się też z modelarzami goszczącymi na tym forum,tym bardziej że mam do oblatania model 3D.Może któryś dzień długiego wikendu ?
cali Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witaj Mirek,dzięki za podjęcie tematu. Ja tam nigdy nie latałem tylko jeździłem w tym kierunku do roboty i przez to wiem o tym lotnisku.Też mam do oblatania Pipera spaline i dobrze by to zrobić na porządnym lotnisku. Chyba się tam kiedyś wybiore. Pozdrawiam.
meloow Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 trzeba było pisac dziś byłem na lotnisku w bielsku - kolega oblatywał pitara 3m , inny salamandre, a ja rozwaliłem piperka
Mirek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Meloow,dlaczego gonisz krety tak wczesną wiosną.Daj im pożyć A z drugiej strony szkoda modelu
meloow Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 wielkiej szkody nie ma, wyrwane podwozie, popękany lakier na masce silnika i złamane śmigło PS. to kiego grzyba krecior wychylił głowe z ziemi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.