cali Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Meloow,przez tego Twojego kreta to mam jeszcze większego cykora na dziewiczy lot bo w dodatku to moja pierwsza spalina (nie licząc b.dawno temu uwięzi). Chyba bez jakiegoś "dopalacza" sie nie obędzie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Byłem w Bojszowach w zeszłą Niedzielę około 10 tej - brak żywej duszy. 1 Maja jadę na piknik na Słowację, 2 Maja bym polatał w Bojszowach (Trenerek oblatany w zeszłą Niedzielę w Katowicach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEBIUS_2006 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 O której 2 maja w Bojszowach bedziesz to bym sie zjawil. Najlepiej sms zeby byc w kontakcie 500127041 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ma niestety padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikeosw Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Witam. Co do Bojszów to nie wiedziałem. Jest pseudo lotnisko na łąkach za kauflandem w Oświęcimiu czasem tam latam. Jeśli pogoda pozwoli zjawił bym się w Bojszowach, mam do sprawdzenia nowy napęd w motoszybowcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.