Motylasty Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 An żeby pokazać jak wygląda karton i plastik w wydaniu mistrzowskim parę fotek z Festiwalu Bytomskiego. Zebrałem tu fotki z lat 2004-2007. Na pierwszej fotce A-10 wykonany z kartonu Na drugiej budowa kartonowych motocykli od podstaw Reszta to juz plastiki
Paweł Baron Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Motylasty, czy wiesz gdzie dokładnie i kiedy jest ten festiwal? Mieszkam niedaleko i chciałbym spróbować swoich sił.
madrian Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Obrazek Nie wiedziałem, że nasza Armia ma takie maszyny na stanie. :wink: To chyba F-16 Block 152X :twisted: Niezła robótka. W tym Roku będzie Radom 2009. Mam nadzieję, że znów będzie wystawa modeli redukcyjnych. :wink: Pomijając tę resztę wariatów włączających alarmy w samochodach :mrgreen:
Motylasty Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Festiwal ten odbywa się zawsze w ostatni weekend lutego.
EnzO_CK Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Znam modelarza, który był mistrzem europy w tych modelach.
upgrayedd Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Obrazek Nie wiedziałem, że nasza Armia ma takie maszyny na stanie. :wink: To chyba F-16 Block 152X :twisted: Niezła robótka. W tym Roku będzie Radom 2009. Mam nadzieję, że znów będzie wystawa modeli redukcyjnych. :wink: Pomijając tę resztę wariatów włączających alarmy w samochodach :mrgreen: możesz powiedzieć, na którym zdjęciu widzisz f-16, bo ja się dopatrzeć nie mogę 8) EDIT: już wiem, chodzi Ci o ten z gwiezdnych wojen... przecież nie ma 152x... ech co za gafa :oops:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.