Motylasty Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 An żeby pokazać jak wygląda karton i plastik w wydaniu mistrzowskim parę fotek z Festiwalu Bytomskiego. Zebrałem tu fotki z lat 2004-2007. Na pierwszej fotce A-10 wykonany z kartonu Na drugiej budowa kartonowych motocykli od podstaw Reszta to juz plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Baron Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Motylasty, czy wiesz gdzie dokładnie i kiedy jest ten festiwal? Mieszkam niedaleko i chciałbym spróbować swoich sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Obrazek Nie wiedziałem, że nasza Armia ma takie maszyny na stanie. :wink: To chyba F-16 Block 152X :twisted: Niezła robótka. W tym Roku będzie Radom 2009. Mam nadzieję, że znów będzie wystawa modeli redukcyjnych. :wink: Pomijając tę resztę wariatów włączających alarmy w samochodach :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Festiwal ten odbywa się zawsze w ostatni weekend lutego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Znam modelarza, który był mistrzem europy w tych modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Obrazek Nie wiedziałem, że nasza Armia ma takie maszyny na stanie. :wink: To chyba F-16 Block 152X :twisted: Niezła robótka. W tym Roku będzie Radom 2009. Mam nadzieję, że znów będzie wystawa modeli redukcyjnych. :wink: Pomijając tę resztę wariatów włączających alarmy w samochodach :mrgreen: możesz powiedzieć, na którym zdjęciu widzisz f-16, bo ja się dopatrzeć nie mogę 8) EDIT: już wiem, chodzi Ci o ten z gwiezdnych wojen... przecież nie ma 152x... ech co za gafa :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.