Skocz do zawartości

Z czego dorobic kabinke

Janosik72

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym tygodniu wystrugalem sobie takiego malego akrobacika

http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3790

Ale od wczoraj walcze z kabinka ,chcialem dociac cos z butelki plastikowej (pet) ale nie za bardzo pasuje ,jako ze juz mi sie pomysly skonczyly prosze o jakis pomysl jak to ladnie wykonczyc

http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=3791

w ostatecznosci zrobie z laminatu jak nikt nie bedzie w stanie pomoc

Pozdrawiam Jan

Opublikowano

IMO wydłubać z balsy (w środku wydrążone). Jak będzie ładne, zawsze można użyć jako kopyta i obkurczyć na tym PET'a.

Opublikowano

co wniosl Twoj post p. moderatorze ?

daj sobie ostrzezenie za trolowanie .

:? :? :? .

Jak nie wiedziales to po co piszesz , zelazka nie mam pod reka jak TY :evil:

edit:

Dzieki Daniel zaraz w takim razie okleje

Opublikowano

ale taśma pakowna to jednak taśma do pakowania paczek więc folią będzie ładniej.

Edit : jaką temperature ma żelazko modelarskie bo chcem okleic skrzydlo zelazkiem do prasowania i nie wiem jaka temperatura ;)

Gość Anonymous
Opublikowano

Da się depron oklejać folią modelarską. Mało tego, można osiągać naprawdę fajne efekty, jak na balsie bez mała. Nie uważasz jednak że ta kabinka nie jest rewelacyjna? A gdyby ją tak wydłużyć przez całą cięciwę skrzydła? ;)

EDITED ;) Locke też widzi to tak jak ja ;) Ale ja byłem pierwszy ;)

Opublikowano

Janosik72, to Twój model, i zrobisz tą kabinke jak chcesz, ale tak szczerze to z tą nie najlepiej wygląda. :wink:

Wg mnie z np. taką by wyglądał lepiej.

Dołączona grafika

Ale to tylko moje zdanie. :D

Szymon, ale tylko o minutę, ja jeszcze musiałem narysować :P.

Opublikowano

Janku, mogłeś dać znać. Zrobiłbym Ci taką kabinkę z butelki. A modelik fajny. Przypomina mi trochę TOTO.

A jak tam Prymus ? :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.