kwi@tek Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 jak w temacie poszukuje planów cessny 182 depronowej w pdf temat już był poruszany ale nie mogę odszukać tych planów z góry dzięki Marcin
kwi@tek Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 dzięki za link ale te już posiadam potrzebuje takie na a 4 aby móc wydrukować na drukarce w domu a tych nie potrafie przekształcić próbowałem ale nie wychodzi
madrian Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Użyj programu "Posteriza" pozwala wydrukować duże obrazy na dowolnej ilości kartek A4. Link do programu znajdziesz w dziale różne w temacie "Programy pomocne dla modelarzy" czy jakoś tak. Szukajka jest naprawiona, więc nie powinno być problemu. Poza tym zawsze masz :google: Darek - byłeś szybszy... Stawiasz piwo. :twisted:
darek_op Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 :crazy: i po co ja głupi się tak spieszyłem :rotfl:
kojot Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Jeżeli wydruk planów ci nie wychodzi, to jak model zrobisz? a) pójdź do punktu ksero typu CopyGeneral czy dowolnego porządnego. Wydrukują ci to 1:1 za kilkanaście zł. zaimportuj np. do CorelDraw lub podobnego oprogramowania i wykorzystaj opcje programu do drukowania na wielu kartkach
sergiu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Użyj programu "Posteriza" pozwala wydrukować duże obrazy na dowolnej ilości kartek A4.Jest jakaś ściśle określona ilość kartek na jaką należy podzielić taki plan?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.