adrian06adik Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2010 to nie kołpak tylko zdrzak xD joke pewnie tak... okienka są też z drugiej strony, tylko późniejszych zdjęć nie mogłem zgrać na komputer - błąd - po czym "się usunęły" :evil: więc skorzystałem z wcześniejszych
Marek_Spy Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jest tak brzydki że aż piękny :rotfl: :rotfl: :rotfl:
adrian06adik Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 śmiechy sobie urządzacie, tak? :mrgreen: LazyBee już po przebudowie (czyt. naprawie), gotowy do lotu, z cięższymi pakietami - coby dłużej polatać :roll: Jeszcze tylko muszę je naładować i prawdopodobnie w weekend zobaczę, czy będę potrzebował zderzaka czy też nie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: P.S. jest tak brzydki że aż piękny :rotfl: :rotfl: :rotfl:No jak nie, jak tak :rotfl:
adrian06adik Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 po L.B. zostało skrzydło - reszta leży gdzeieś na śmietnisku w formie pofragmentowanej podczas silnego kontaktu z ziemią spowodowanego zakłóceniami i brakiem reakcji modelu na ster. No cóż, fajnie się budowało teraz czas na "rozbijanie" (czy ja napisałem rozbijanie? chodziło o latanie) kolejnego modelu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.