adrian06adik Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 to nie kołpak tylko zdrzak xD joke pewnie tak... okienka są też z drugiej strony, tylko późniejszych zdjęć nie mogłem zgrać na komputer - błąd - po czym "się usunęły" :evil: więc skorzystałem z wcześniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 jest tak brzydki że aż piękny :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 śmiechy sobie urządzacie, tak? :mrgreen: LazyBee już po przebudowie (czyt. naprawie), gotowy do lotu, z cięższymi pakietami - coby dłużej polatać :roll: Jeszcze tylko muszę je naładować i prawdopodobnie w weekend zobaczę, czy będę potrzebował zderzaka czy też nie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: P.S. jest tak brzydki że aż piękny :rotfl: :rotfl: :rotfl:No jak nie, jak tak :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Kołpak sliczny. Jak siurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 po L.B. zostało skrzydło - reszta leży gdzeieś na śmietnisku w formie pofragmentowanej podczas silnego kontaktu z ziemią spowodowanego zakłóceniami i brakiem reakcji modelu na ster. No cóż, fajnie się budowało teraz czas na "rozbijanie" (czy ja napisałem rozbijanie? chodziło o latanie) kolejnego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.