Matkas Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam, to chyba już u Nas tak w rodzinie pozostanie, że takie bałwany będziemy co roku tworzyli . Tym razem wraz z braćmi ulep ulepiliśmy smerfa. Bałwan z tamtego roku: Bałwan z tego roku: Pozdrawiam, Mateusz P.S. Zachęcam do wstawiania zdjęć swoich 'rzeźb'
Gość Anonymous Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Cześć. Czyżby to był Ciamajda?;p
halabala83 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Czyżby to był Ciamajda?;p Mnie to wygląda jak mój skacowany wiecznie sąsiad :mrgreen: A serio to fajnie wyszło :mrgreen:
Matkas Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 Wzorowaliśmy się na tym rysunku, aczkolwiek chodziło jedynie o główny zarys postaci, a nie o odwzorowanie w 100%. Początkowo w planach mieliśmy robić ciamajdę, ale z czasem zrobiliśmy po prostu najzwyklejszego Smerfa. Najśmieszniejsze jest to, że co chwilę tylko widziałem w oknie błysk flasha od aparatu .Znajomy, który prowadzi szkołę nauki jazdy, z każdym kursantem przyjeżdzał pod Nasz dom, aby ten zrobił zdjęcie Znaleźli się i tacy, co zrobili sobie zdjęcie ze smerfem bez koszulki
ECO400 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 On ma jakiś szkielet w środku czy to 100% śnieg :?:
Tomisław Piotr Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Matkas, Znaleźli się i tacy, co zrobili sobie zdjęcie ze smerfem bez koszulki Jakieś dziewczyny? :shock:
madrian Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Tylko czemu to zdjęcie wygląda jak po kiepskim montażu? :twisted:
Matkas Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 On ma jakiś szkielet w środku czy to 100% śnieg :?:Ręce to pręt zbrojeniowy, a kręgosłup to deska Matkas, Znaleźli się i tacy, co zrobili sobie zdjęcie ze smerfem bez koszulki Jakieś dziewczyny? :shock: W takim przypadku dołączył bym się do 'sesji zdjęciowej', niestety to byli panowie Tylko czemu to zdjęcie wygląda jak po kiepskim montażu? :twisted: Za dobry ze mnie grafik to nie jest, a trzeba było nadać zdjęciu jakiejś głębi ostrości, bo bez tego bałwan zlewa się z otoczeniem Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.