TomekP Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Cześć! Mam na imię Tomek i mieszkam w Bydgoszczy. Modelarstwem lotniczym RC zajmowałem się przez około 2-3 lata. Potem była przerwa, ale jak kiedyś przeczytałem: "Modelarstwo to choroba nieuleczalna i dożywotnia" - nie sposób się z tym nie zgodzić Tak więc na razie tylko biernie poczytuję sobie forum, ale w wakacje jak będzie więcej wolnego czasu mam zamiar ruszyć z budową czegoś do nauki latania. Pozdrawiam serdecznie Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witaj A z tym masz całkowitą rację "Modelarstwo to choroba nieuleczalna i dożywotnia" -już "choruję " 40 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam p.s. Jak trafiłeś na to forum? Tak z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Szukałem czegoś o aparaturach, bo troszkę nowego sprzętu weszło na rynek od czasu, kiedy jeszcze się tym zajmowałem. Jak wklepiesz w google "Futaba 4EXA", to wasze forum wyskakuje jako jedno z pierwszych Jeszcze takie pytanko natury technicznej.. Czy macie jakieś ograniczenia co do wstawiania na forum linków do sklepów/aukcji/innych forów? Nie znalazłem niczego takiego, ale wolę się za wczasu spytać, żeby nie dostać OPRu tak od samego początku Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 nie ma ograniczeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ok, czyli już wiem, czego się trzymać Dzięki. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Przez dziwne zasady jednego z for, ludzie myslą że na każdym tak jest TomekP piszy, pytaj , chwal sie a przede wszystkim dobrze się baw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (...)TomekP(...)a przede wszystkim dobrze się baw Do tego się najchętniej zastosuję Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.