Pawel_W Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Polatane: W zderzeniu uczestniczył Yaczek K. Halickiego pilotowany przez Michaela i mój Sultimate. Straty: Yak cały, Sultimate złamany na pół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ruskie konstrukcje "nie łamiotsa"... :wink: Ewidentnie zawinił pilot Jaka (co to za moda, pisać "Jak" przez Y? Rozumiem Aglicy lub ich koloniści, ale Polak? ) . Zmienił pułap lotu bez konsultacji z kontrolą lotów, w dodatku gwałtownie i staranował prawidłowo lecąca na swoim pułapie maszynę, na kręgu. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Maszyna na kręgu robiła beczki, więc nie wiem czy pilot Sultimata też nie winien, kto to widział - beczki na kręgu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ważne, że nic poważnego się nie stało, mnie się najbardziej podobała końcóweczka: zbliżenie na modele na ziemi i drgający SW (yaka chyba) bosko, prawie jak na kreskówkach nogi pokonanego bohatera;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Drgający kierunek Jaczka to wina zastosowanych serw. Obaj mamy BMS-306, z tym że ja "zwykłe" a Michael cyfrówki. Ja też zresztą komplet tych cyfrówek mam (306DB) i powiem tak - lipa Za to mocno polecam 306BB i zwykłe 306. Świetne serwa. Byle nie były cyfrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Tak to bywa z lataniem na tak małej przestrzeni. Nam się udało zderzyć nad dużą łąką.... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.