meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Cześć Jako że w tym sezonie chciałbym polatać również w WW 2, mam pytanie odnośnie serw. Czy takie serwa wystarczą na lotki ? Na każdą lotkę po jednym takim serwie. Czy jest to dobry pomysł czy kupić trochę większe ? Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia na zawodach :devil: :mrgreen: Marcin
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Tu chodzi o to czy wytrzymają... Mam jeszcze na oku te, wiadomo waga wyższa niż piszą na pewno, szkoda że nie mają żadnych opinii... Niestety muszę ciąć koszty bo krucho z kasą :?
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Te MG-14 wystarczą Ci z nadmiarem ! - Jurek
pacek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 tp mg16 są ok ja i Fryzjer lataliśmy na nich cały sezon, są niezniszczalne, no nie licząc odcięcia kabla razem z kawałkiem skrzydła :mrgreen: ja używam ich w WWII do lotek i SW, na gaz daje co mam. Nie kombinuj nic z Hs81 bo szkoda . Ważne żeby serwa były metalowe.
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 TP mg16 biorę na wysokość, a te wezmę na lotki. Wezmę chyba 2 sztuki tych Coron na próbę, 6$ a osiągi jak TP mg16, ciekawe jak z jakością :roll:
pacek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 powiem tak po roku startów doszedłem do wniosku, że dość istotna jest unifikacja sprzętu, duża łatwość zamiany wyposażenia :mrgreen: stąd używam tylko 16mg mam w swoich zasobach wyglądające identycznie serwa wow ale one mają tendencje do drżenia, w sumie to fajnie jak serwa mają taki sam wymiar, bo to ułatwia ich wymiane. A tak z ciekawości to czym masz zamiar zamiatać na niebie :?: :mrgreen:
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Jeszcze nie wiem, zależy od tego jaki kadłub "dorwę" Chciałem Miga-7 albo jakieś Ki-64. Może ktoś ma trochę potrzaskany kadłub do oddania ? :roll:
Janek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 potrzaskany kadłub do oddania ? A czasem nie zastanawialiśmy się nad tym tematem wracając z Wrocławia? W każdym razie jak chcesz, możesz wziąć kadłub od Iła-10, jest w całkiem dobrym stanie (jak na mój gust). Warunki transakcji chyba znasz :mrgreen:
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 A czasem nie zastanawialiśmy się nad tym tematem wracając z Wrocławia?To prędzej ze Starachowic, ale nie znam bliżej tematu :roll: Warunki transakcji chyba znasz :mrgreen:Nie bardzo
Janek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Aha, może i Starachowic, chociaż wydaje mi się że raczej z Wrocławia, no mniejsza o to. W każdym razie warunki są dwa: 1. Przystąpienie do najlepszej eskadry - czyli NIETYKALNYCH 2. Uczestnictwo w zawodach organizowanych przez Aces Polska i chwalebne reprezentowanie w/w eskadry. Poza tym należy rozwijać potencjał militarny i prowadzić działalność na wielu frontach oczywiście w ramach służby w w/w eskadrze. To to cudo, starą farbę prawie udało mi się zmyć, ładnie schodzi denaturatem:
pacek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 a nie lepiej zaciągnąć się do Wściekłych Psów :?: Coś by się wyszperało z modeli chwilowo wycofanych z linni. A jaki motorek posiadasz?
Janek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Haha, no ładnie już się konkurencja pojawiła z propozycjami! Pokaż Pan co macie do zaoferowania! A jaki motorek posiadasz?Czyżbyś chciał kusić przetrąconym oesem? Myślę że Meteor postawi na PRESTIŻ jaki wiąże się z "Eskadrą VIPów"
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Dysponuje Osmaxem 3,5ccm, z tej starej serii jeszcze przed tą niebieską, ale nówka nieśmigany Arek, nie ma innej opcji tylko NIETYKALNI !
Janek Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Gratuluję słuszna decyzja! Poza tym nie zapominaj że Tomek wspominał coś o kadłubie do Iła-2 (dla rekrutów) . Jak wiadomo 2 modele to podstawa w innym przypadku lata się zbyt asekuracyjnie. Możesz pomyśleć o silniku ASP 4ccm, nówka coś koło 200zł. Wracając do tematu serw, radzę na wysokość dać standard, tanio i skutecznie. Mam dwa Iły 10 z takimi serwami, jeden w służbie od 2007 roku. Oto on podczas występów w gościnnej Kalwarii
mariusz70 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Jak do Nietykalnych to masz skrzydła do iła 2 w prezęcie i pare groszy co to ECPP obiecało A TY AREK NIE WAŻ MI SIE MŁODZIEŻY DEPRAWOWAĆ
ryukishin Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 ...no proszę, kadłuby rozdają :wink: a ten postawiony Ił na zdjęciu piękny. Przydałoby się wpaść w czerwcu do Poznania...
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 Mariusz, spoko :wink: Na razie postaram się kupić wyposażenie do 2 modeli (nie licząc 2 silnika - za duży koszt... ). Dobrze że akcesoria startowe już mam Myślałem o WW 1 ale -50 pkt w każdym locie za elektryka mnie zniechęciło.. Resztę tematu chyba dogadamy na PW ?
mariusz70 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Silniki sprzedam Ci za grosze osa 25
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.