meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Cześć Jako że w tym sezonie chciałbym polatać również w WW 2, mam pytanie odnośnie serw. Czy takie serwa wystarczą na lotki ? Na każdą lotkę po jednym takim serwie. Czy jest to dobry pomysł czy kupić trochę większe ? Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia na zawodach :devil: :mrgreen: Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Marcin jak tanie to bież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Tu chodzi o to czy wytrzymają... Mam jeszcze na oku te, wiadomo waga wyższa niż piszą na pewno, szkoda że nie mają żadnych opinii... Niestety muszę ciąć koszty bo krucho z kasą :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Te MG-14 wystarczą Ci z nadmiarem ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 tp mg16 są ok ja i Fryzjer lataliśmy na nich cały sezon, są niezniszczalne, no nie licząc odcięcia kabla razem z kawałkiem skrzydła :mrgreen: ja używam ich w WWII do lotek i SW, na gaz daje co mam. Nie kombinuj nic z Hs81 bo szkoda . Ważne żeby serwa były metalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 TP mg16 biorę na wysokość, a te wezmę na lotki. Wezmę chyba 2 sztuki tych Coron na próbę, 6$ a osiągi jak TP mg16, ciekawe jak z jakością :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 powiem tak po roku startów doszedłem do wniosku, że dość istotna jest unifikacja sprzętu, duża łatwość zamiany wyposażenia :mrgreen: stąd używam tylko 16mg mam w swoich zasobach wyglądające identycznie serwa wow ale one mają tendencje do drżenia, w sumie to fajnie jak serwa mają taki sam wymiar, bo to ułatwia ich wymiane. A tak z ciekawości to czym masz zamiar zamiatać na niebie :?: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Jeszcze nie wiem, zależy od tego jaki kadłub "dorwę" Chciałem Miga-7 albo jakieś Ki-64. Może ktoś ma trochę potrzaskany kadłub do oddania ? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 potrzaskany kadłub do oddania ? A czasem nie zastanawialiśmy się nad tym tematem wracając z Wrocławia? W każdym razie jak chcesz, możesz wziąć kadłub od Iła-10, jest w całkiem dobrym stanie (jak na mój gust). Warunki transakcji chyba znasz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A czasem nie zastanawialiśmy się nad tym tematem wracając z Wrocławia?To prędzej ze Starachowic, ale nie znam bliżej tematu :roll: Warunki transakcji chyba znasz :mrgreen:Nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Aha, może i Starachowic, chociaż wydaje mi się że raczej z Wrocławia, no mniejsza o to. W każdym razie warunki są dwa: 1. Przystąpienie do najlepszej eskadry - czyli NIETYKALNYCH 2. Uczestnictwo w zawodach organizowanych przez Aces Polska i chwalebne reprezentowanie w/w eskadry. Poza tym należy rozwijać potencjał militarny i prowadzić działalność na wielu frontach oczywiście w ramach służby w w/w eskadrze. To to cudo, starą farbę prawie udało mi się zmyć, ładnie schodzi denaturatem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 a nie lepiej zaciągnąć się do Wściekłych Psów :?: Coś by się wyszperało z modeli chwilowo wycofanych z linni. A jaki motorek posiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Haha, no ładnie już się konkurencja pojawiła z propozycjami! Pokaż Pan co macie do zaoferowania! A jaki motorek posiadasz?Czyżbyś chciał kusić przetrąconym oesem? Myślę że Meteor postawi na PRESTIŻ jaki wiąże się z "Eskadrą VIPów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Dysponuje Osmaxem 3,5ccm, z tej starej serii jeszcze przed tą niebieską, ale nówka nieśmigany Arek, nie ma innej opcji tylko NIETYKALNI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Gratuluję słuszna decyzja! Poza tym nie zapominaj że Tomek wspominał coś o kadłubie do Iła-2 (dla rekrutów) . Jak wiadomo 2 modele to podstawa w innym przypadku lata się zbyt asekuracyjnie. Możesz pomyśleć o silniku ASP 4ccm, nówka coś koło 200zł. Wracając do tematu serw, radzę na wysokość dać standard, tanio i skutecznie. Mam dwa Iły 10 z takimi serwami, jeden w służbie od 2007 roku. Oto on podczas występów w gościnnej Kalwarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Jak do Nietykalnych to masz skrzydła do iła 2 w prezęcie i pare groszy co to ECPP obiecało A TY AREK NIE WAŻ MI SIE MŁODZIEŻY DEPRAWOWAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 ...no proszę, kadłuby rozdają :wink: a ten postawiony Ił na zdjęciu piękny. Przydałoby się wpaść w czerwcu do Poznania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Mariusz, spoko :wink: Na razie postaram się kupić wyposażenie do 2 modeli (nie licząc 2 silnika - za duży koszt... ). Dobrze że akcesoria startowe już mam Myślałem o WW 1 ale -50 pkt w każdym locie za elektryka mnie zniechęciło.. Resztę tematu chyba dogadamy na PW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Silniki sprzedam Ci za grosze osa 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Może być jutro koło 15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.