Danielstol Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Powinienem być , trzeba polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek_kr Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 niestety pogoda pozwoliła tylko na oddanie po jednym locie:) Ja od poniedziałku mam nadzieję ze będę częstym gościem na Waszym lądowisku:) na jutro zapowiadają ładą pogodę. Dzisiaj byłem ale niestety zapomniałem karty pamięci więc nie wrzucę filmiku ;( jeżeli ktoś się wybiera w ciągu tygodnia do Tuszowa to prosze o wpis, chętnie bym się z Wami spotkał Pozdrawiam Wiesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Przedstawiam filmik kolegi Artura. Filmik nagrywany za pomocą telefonu komórkowego na grzbiecie wszystkim znanego Cygnusa. [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 No niezły ten film, poczatek mega eheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek_kr Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 ładnie było we wtorek, oj ładnie, ładnie Film troszkę długi ale to jako dowód że helik może latać powyżej 14 min Pozdrawiam Wiesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Witam .Jutro na lądowisku jeśli będzie pogoda mają sie rozegrać zawody balonów . Godz 10 . Jak ktoś będzie miał czas zapraszam na wspólne loty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Cześć i czołem ! W niedziele udało mi się polatać moją nową platformą FPV zbudowaną na skrzydle "kiler". Niestety z moich planów całodziennego latania jak zawsze wyszły nici bo wiatr osiągał nawet około 8m/s :-/ . Kilka fotek mojej platformy (przy której bardzo dużo pomagał mi mój tata - Tata Balirc) : I moja baza (również wykonana przez Tatę) jeszcze nie w pełni ukończona : [vimeo] [/vimeo] Film jest troszkę "kiszkowaty" technicznie , ale dla mnie jest on bardzo fajny , bo to mój pierwszy nagrany lot FPV z moich okolic , oraz dlatego że udało mi się nagrać kilka niecodziennych sytuacji . Oczywiście loty nie mogły się odbyć bez Kierownika lotów. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek_kr Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jak napisałem już na innym forum miałeś super szczęście uczestniczyć w akcji gaśniczej:) Ja latałem w sobotę, ale nic nie nagrywałem ( tutaj film nagrany przez Andrzeja Pozdrawiam Wiesiek Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek_kr Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Witam. Filmik nagrany w świąteczną niedzielę na Tuszowskim lotnisku Pozdrawiam Wiesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Siemka ! W niedziele po południu udało mi się polatać FPV quadzikiem [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Siemka! W tą niedziele udało mi się polatać quadocopterem w 2 miejscówkach i nie złamać ani jednego śmigiełka. Załączam filmiki: [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 [vimeo] [/vimeo] Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Cześć i czołem !!! Dawno tu sie nic nie działo. Dawno nie było pogody do latania ,ale dzisiaj pogoda była super. Na lądowisku pojawiło się 15-20 modelarzy ,więc i modeli w powietrzu było gęsto. Doczekaliśmy się także oblotu Korsarza ,który co prawda był przypadkowy , ale i tak sie liczy . Dawno nie wrzucaliśmy fotek,ale dzisiaj trochę "poffffociliśmy" . Ponieważ Andrzej nie ma jeszcze konta na forum wrzucę kilka fotek za niego i kilka naszych . Kilka fotek z dnia dzisiejszego : Korsarz Spitfire I inne : Oczywiście nie mogło też zabraknąć naszego lotniskowego Macho ze swoją czaderską Mini Kataną Tutaj link do pełnej galerii zdjęć Andrzeja : Galeria I nasza galeria : Galeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Hehe lotniskowy macho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Czy ten Spit to z de Agostini ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Nie To chyba ten http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=6845 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Wieczorne loty http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7250 http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7251 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Cześć! Dzisiaj pogoda była super i odbyliśmy gula. Na lotnisku było sporo osób ,więc i na niebie było gęsto. Był też czas na kiełbaskę i karkówkę. Udało mi się polatać Kilerem v2 który dorobił się OSD i pantilta. Kilka fotek: Link do pełnej galerii : https://picasaweb.google.com/101738988768397083351/Lotnisko100911# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balirc Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Filmik z mojego latania FPV. [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Super film Katankę uchwyciło :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.