St.Marek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam Poszukuję planów dwupłata BU 131 Jungmann tylko nie z Modelarza. Plany zamieszczone w modelarzu mam. Moim zdaniem (może się mylę albo za dużo wymagam) ale te plany są narysowane i opracowane od ,,kopyta''. Skrzydła są bardzo dobrze rozrysowane ale kadłub i usterzenie a i też pozostałe rzeczy to ,,masakra!!!". I dla tego prosiłbym, jeśli ktoś ma tego modelu lepsze plany lub namiary na nie o kontakt PW. Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie budowa repliki tego samolotu. Uważam że jest to dość ciekawa maszyna choć słyszałem inne opinie o niej. Jeszce raz dzięki za jakąś kolwiek wiadomość. Pozdrawiam Marek&Wojtek
olek4 Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Mozesz spytac o te plany Tomka ( tom000 ) ,wiem ze budował ten model nawet mial je wyrysowane w CAD Czy byly one z Modelarza czy tez inne tego nie wiem ale zapytac nie zaszkodzi Tutaj masz relacje z budowy http://www.pfmrc.eu/viewtopic.php?t=12039
St.Marek Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Opublikowano 24 Lutego 2010 Witaj kolego Dzięki, dzięki bardzo za link, jestem twoim dłużnikiem. W końcu ktoś konkretnie się odezwał i w miarę poważnie potraktował ten temat. Masz u mnie duże piwo. Jeśli nie dzisiaj to w tym tygodniu napiszę do tomka (tom000) Pozdrawiam Marek&Wojtek
Wladek Opublikowano 24 Lutego 2010 Opublikowano 24 Lutego 2010 Witam Posiadam plany samolotu o ile moga byc tobie przydatne to odpisz na PW. Wladek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.