St.Marek Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Witam Poszukuję planów dwupłata BU 131 Jungmann tylko nie z Modelarza. Plany zamieszczone w modelarzu mam. Moim zdaniem (może się mylę albo za dużo wymagam) ale te plany są narysowane i opracowane od ,,kopyta''. Skrzydła są bardzo dobrze rozrysowane ale kadłub i usterzenie a i też pozostałe rzeczy to ,,masakra!!!". I dla tego prosiłbym, jeśli ktoś ma tego modelu lepsze plany lub namiary na nie o kontakt PW. Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie budowa repliki tego samolotu. Uważam że jest to dość ciekawa maszyna choć słyszałem inne opinie o niej. Jeszce raz dzięki za jakąś kolwiek wiadomość. Pozdrawiam Marek&Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
olek4 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Mozesz spytac o te plany Tomka ( tom000 ) ,wiem ze budował ten model nawet mial je wyrysowane w CAD Czy byly one z Modelarza czy tez inne tego nie wiem ale zapytac nie zaszkodzi Tutaj masz relacje z budowy http://www.pfmrc.eu/viewtopic.php?t=12039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
St.Marek Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 Witaj kolego Dzięki, dzięki bardzo za link, jestem twoim dłużnikiem. W końcu ktoś konkretnie się odezwał i w miarę poważnie potraktował ten temat. Masz u mnie duże piwo. Jeśli nie dzisiaj to w tym tygodniu napiszę do tomka (tom000) Pozdrawiam Marek&Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Witam Posiadam plany samolotu o ile moga byc tobie przydatne to odpisz na PW. Wladek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.