Adam P. Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 chcialbym poznac wasza opinie o tym sklepie. ceny sa delikatnie mowiac kuszace i upatzrylem juz sobie pare rzeczy :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja właśnie czekam na silnik. Jedno na stronie widać natychmiast - kłopot z ortografią u właściciela tego biznesu :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Kupilem w tym sklepie regulator Tower Pro 30A. Przesylka doreczona blyskawicznie za posrednictwem milej pani z impostu;) Przedwczoraj zamowilem serwa i przedluzacze do serw. Ceny faktycznie atrakcyjne szczegolnie te przedluzki. Moja jedyna uwaga: duzo towarow jest niedostepnych tzn. jest napisane `brak towaru` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ja kupywałem tam 2 pakiet aku 2200mah. Moja opinia to jak najbradziej pozytywna, paczka szybko wysłana i dobrze zapakowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Wlasnie dostalem paczke z sewami. Szybka przesylka bo zaledwie 2 dni, ale nie dostalem zadnego rachunku czy paragonu. Nie wiem czy to przez pomylke? Ciekawe co by bylo gdybym chcial je np. reklamowac? Czy wam sie tez to zdazylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Ja aku dostałem z rachunkiem. Jak kupowałem akumlator na allegro to tez nie dostałem zadnego paragonu, rachunku i bez problemu zareklamowali ten felerny pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 PAKIET Czy posiada ktos z was ten pakiet ? Cena zachęcająca, Amperarz także wystarczający. tylko jak się sprawuje... hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Czy posiada ktos z was ten pakiet ? Cena zachęcająca, Amperarz także wystarczający. tylko jak się sprawuje... hmm właśnie czy ktoś posiada ten pakiet bo mam zamiar go kupić i chciał bym poznać opinie o nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 witam ja mam ten pakiet i nie zniechecajcie się tym ze to 8c (10,4A) bo ja atam silnikiem który pobiera 14 A i pakiet tylko jest lekko ciepły poprostu fajny pakiet kiedys kupie jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ale mają mało artykółów..ani jednego rega do sil szczotkowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Zamawiałem u niego: silnik, regulator, akumulator i ładowarkę. Po tygodniu wysłał mi że paczka zaginęła na poczcie i mam czekać. Czekałem i po miesiącu wysłałem mu e-maila co z tą paczką, a on się nie odezwał. na szczeście przed zakupami dogadałem się z nim że płace przy odbiorze. Taką samą sytuacje miał muj kumpel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Taką samą sytuacje miał muj kumpel. To faktycznie musiały być straszne przeżycia. A tak poważnie to takie opinie nie świadczą dobrze o sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 z doswiadczenia wiem, ze kontakt jest dobry, wysylka szybka, ceny tez dobre, tylko minusem jest to ze wielu rzeczy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skatkier Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Odkopie temat, bo miałem przyjemność kupować w tym sklepie... W niedziele zamówiłem aparaturę Graupner MX-16 Hott (super cena + drugi odbiornik gratis). W poniedziałek otrzymałem uprzejmą informację telefoniczną, że nie ma na stanie, bo wykupili i apkę wyślą dopiero w środę (myślę, sobie no co te dwa dni spokojnie poczekam), ku mojemu lekkiemu zdziwieniu od razu dostałem propozycję 50zł rabatu jako rekompensatę za wydłużenie realizacji zamówienia. No 100% szacunku do klienta. Przesyłka przyszła dzisiaj (tak jak było ustalone) bezpiecznie zapakowana, kurierem, wszystko jak należy. Gorąco polecam sklep! A jeśli chodzi o reszte asortymentu, to rzeczywiście mają dość ubogo i nie najtaniej... Ogółem sklep bardziej skierował się na samochody, niż samoloty czy heliki RC. Jednak na tym co mi zależało (nadajnik Graupner), mają w bezkonkurencyjnej ofercie cenowo - wyposażeniowej. Edit. Właściwie temat do przeniesienia do później założonego działu "Opinie o sklepach", w dodatku jeśli jeszcze nie ma tam tego sklepu. Taka uwago do moderacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jako że nie mam daleko byłem parę razy w tym sklepie, powiem tyle że w porównaniu do tego co widziałem na miejscu to bardzo dużo rzeczy nie mają powystawiane na stronie rcpro!!! Bardzo dobra Obsługa i podejście do klienta!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.