madrian Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Proste. Wejdź: http://en.tackfilm.se/ wgraj swoje (albo i nie ) zdjęcie i ... obejrzyj film. Ciesz się z uznania. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Niezłe :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Niezłe a ile radochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja jestem sławny nie tak jak Wy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Genialne!!! Ale się ucieszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Się popłakałem ze śmiechu Genialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Extra!! Najlepsze, jak dziewczyna miała moje zdjęcie w portfelu i jak było na wielkim telebimie na wieżowcu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 A wiecie, że filmami można się dzielić? :wink: Wystarczy obejrzeć do końca i skopiować link na końcu. Np. z Takim bohaterem: http://en.tackfilm.se/?id=1267205593375RA10 :devil: :rotfl: Można też wkleić zdjęcie kumpla i wysłać mu link z gotowym filmem, bez tego całego wklejania fotek. Zaletą jest to, że możecie wybrac ujęcie, na którym kumpel będzie w niekorzystnej sytuacji. :devil: PS - właśnie wysłałem bratu film ze zdjęciem, na którym drzemie po imprezie w otoczeniu pustych browarów. ;D Prawdziwy Bohater! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.