marek_f Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Pouczony o konieczności przestrzeganai zasad kultury i dobrego wychowania witam wszystkich Mam na imię Marek i do modelarstwa powróciłem po 30 - letniej przerwie ... Moje początki to czasy Centralnej Składnicy Harcerskiej, NRD-wskich silniczków spalinowych, które nie zawsze dawały się odpalić ( mój nie zaskoczył nawet mimo fachowej pomocy w modelarni na Grzybowskiej ), oraz aparatura 5-kanałowa 27MHz ( również z NRD - kanały włącz-wyłącz ), która miała tą ciekawą cechę, że odbiornik był większy od nadajnika. Nic w tym dziwnego - zawierał 5 przkaźników... Z sentymentu trzymam ją do dzisiaj jako obiekt muzealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witaj na forum. Pamiętam Kolejkę za szybą w CSH stałem tam godzinami wlepiony w tą "małą" makietkę. No i z CSH pochodził pierwszy wzmacniacz HiFi 2x13W to był "sprzęcior" i to do samodzielnego montażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 powitac :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.