Motylasty Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jak długo znam Henia osobiście, to wogóle mi sie wydaje że on normalnie się coraz młodszy robi, by nie powiedzieć dziecinnieje, wystarczy spojrzeć na jego ostatni wynalazek CriCri. Jaki poważny facet , ba modelarz robiłby coś takiego. Z roku na rok Heniu siada coraz dalej od lodówki, gdzie przechowawywany jest wywar chmielowy, ostatnio na zlocie to nawet zauważyłem jak ukradkiem pod pachą niósł nocnik do swojego namiotu. Strach sie bać co będzie w tym roku, ale słyszałem że Henio kombinuje nad możliwością krycia skrzydeł balsowych papmersami. ech ja se wam żekam, to se ne wrati , ne wrati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Tomuś no to my sobie w tym roku poważnie porozmawiamy :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.