Peter Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 kamere mu dolozyc,kamere.....na przod :lol2: Zboczeniec :mrgreen: A poważnie to do tego modelu nie da się włożyć więcej niż 30 g. Już w tej chwili bym powiedział że to co ma to max. Czekam na odbiór dziś szachownic . No to akurat,sa w Black Widow 9g completna, color Startuj w konkursie :devil:
hubert_tata Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Na pewno do tych modeli coś jeszcze można dorzucić. W np w Fokkerku elegancko sprawują sie pływaki :faja: Wiem, zaraz powiecie, że drugi zboczeniec :devil:
Tomek Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Opublikowano 23 Maja 2007 Dziś PZL-1 ostał nowe ubranko. Teraz już na stałe. Także odbył pożegnalny lot i idzie do nowego właściciela. Na pożegnanie odwzajemnił się lotem ponad 50 minut na jednym pakiecie. W sumie to pewnie by dłużej polatał ,ale przyjechał w odwiedziny Artur i musiałem zejść do lądowania. Silnik już nawet nie jęknął przy lądowaniu. Razy o mało go nie straciłem z oczu ,był już jak kropeczka ,albo raczej mała mucha. W każdym razie na łace była tak termika że hej!!! Aż żal się z nim rozstawać. Całe szczęście , że mam taki sam drugi
Doman Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Potwierdzam, jak się złapie noszenie to można tym modelem bujać prawie w nieskończoność ;-) Dobrze że masz drugi. Tak przy okazji, gdzie nabyty?
Tomek Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Opublikowano 25 Maja 2007 Pierwszy nie pamiętam ,a drugi w Airhobby.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.