Peter Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 kamere mu dolozyc,kamere.....na przod :lol2: Zboczeniec :mrgreen: A poważnie to do tego modelu nie da się włożyć więcej niż 30 g. Już w tej chwili bym powiedział że to co ma to max. Czekam na odbiór dziś szachownic . No to akurat,sa w Black Widow 9g completna, color Startuj w konkursie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Na pewno do tych modeli coś jeszcze można dorzucić. W np w Fokkerku elegancko sprawują sie pływaki :faja: Wiem, zaraz powiecie, że drugi zboczeniec :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Drugi zboczeniec ! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dziś PZL-1 ostał nowe ubranko. Teraz już na stałe. Także odbył pożegnalny lot i idzie do nowego właściciela. Na pożegnanie odwzajemnił się lotem ponad 50 minut na jednym pakiecie. W sumie to pewnie by dłużej polatał ,ale przyjechał w odwiedziny Artur i musiałem zejść do lądowania. Silnik już nawet nie jęknął przy lądowaniu. Razy o mało go nie straciłem z oczu ,był już jak kropeczka ,albo raczej mała mucha. W każdym razie na łace była tak termika że hej!!! Aż żal się z nim rozstawać. Całe szczęście , że mam taki sam drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Potwierdzam, jak się złapie noszenie to można tym modelem bujać prawie w nieskończoność ;-) Dobrze że masz drugi. Tak przy okazji, gdzie nabyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Pierwszy nie pamiętam ,a drugi w Airhobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.