cyrax_ojz Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 czas realizacji niesamowity inni powinni brać przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam , jestem zadowolony................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtekr Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Również jestem zadowolony. Mimo, że kupowałem chiński produkt obsługa była na światowym poziomie. Indywidualne traktowanie i mały gratis przekonały mnie, że dokonałem właściwego miejsca zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG66 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Słowa uznania ,profesjonalna obsługa .Bardzo ,bardzo polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0n4ld1 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jest wiele sklepów modelarskich i każdy z nas ma zapewne jakiś swój ulubiony/zaufany, który w drodze doświadczeń i często kilkuletnich zakupów zasłużył sobie na to szczególne miejsce. Po dwóch latach zakupów (bardzo intensywnych) w tym sklepie mogę szczerze polecić wszystkim zakupy w ef3m.pl. Fachowa obsługa klienta i bardzo atrakcyjne ceny produktów, świetnie działający program lojalnościowy (rabat dla stałych klientów - w 100% potwierdzam i polecam). Dostępność produktów to kolejna ogromna zaleta - jeżeli szukamy produktu, którego standardowo nie ma w ofercie sklepu, wystarczy telefon do Pana Jakuba i jeżeli będzie to tylko możliwe to na pewno pomoże i załatwi (w dodatku błyskawicznie). Kolejny, ogromny plus za dział "hangar" na stronie internetowej sklepu gdzie zamieszczone są porady dla modelarzy, wskazówki i relacje z budowy - są szczególnie pomocne dla początkujących i nie tylko. Gorąco polecam www.ef3m.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zamawiałem u Pana Jakuba śmigła o godzinie piętnastej , na drugi dzień o godzinie dziewiątej już kurier dostarczył paczkę , byłem bardzo zaskoczony taką ekspresową przesyłką. Polecam ten sklep jest super obsługa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.