cyrax_ojz Opublikowano 12 Czerwca 2012 Opublikowano 12 Czerwca 2012 czas realizacji niesamowity inni powinni brać przykład
krzysiek53 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam , jestem zadowolony.................
Wojtekr Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Również jestem zadowolony. Mimo, że kupowałem chiński produkt obsługa była na światowym poziomie. Indywidualne traktowanie i mały gratis przekonały mnie, że dokonałem właściwego miejsca zakupu.
JG66 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Słowa uznania ,profesjonalna obsługa .Bardzo ,bardzo polecam .
r0n4ld1 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jest wiele sklepów modelarskich i każdy z nas ma zapewne jakiś swój ulubiony/zaufany, który w drodze doświadczeń i często kilkuletnich zakupów zasłużył sobie na to szczególne miejsce. Po dwóch latach zakupów (bardzo intensywnych) w tym sklepie mogę szczerze polecić wszystkim zakupy w ef3m.pl. Fachowa obsługa klienta i bardzo atrakcyjne ceny produktów, świetnie działający program lojalnościowy (rabat dla stałych klientów - w 100% potwierdzam i polecam). Dostępność produktów to kolejna ogromna zaleta - jeżeli szukamy produktu, którego standardowo nie ma w ofercie sklepu, wystarczy telefon do Pana Jakuba i jeżeli będzie to tylko możliwe to na pewno pomoże i załatwi (w dodatku błyskawicznie). Kolejny, ogromny plus za dział "hangar" na stronie internetowej sklepu gdzie zamieszczone są porady dla modelarzy, wskazówki i relacje z budowy - są szczególnie pomocne dla początkujących i nie tylko. Gorąco polecam www.ef3m.pl
Henryk S. Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zamawiałem u Pana Jakuba śmigła o godzinie piętnastej , na drugi dzień o godzinie dziewiątej już kurier dostarczył paczkę , byłem bardzo zaskoczony taką ekspresową przesyłką. Polecam ten sklep jest super obsługa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.