pawel66 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 nie wiem dlaczego tak się dzieje czy trzeba przeprogramować regulator? dokładnie robi się tak ze silnik się zakręci z 1-2 obroty i staje ;/ i nic się nie da zrobić zasilanie lipo 5000mah 7.4 w samolocie z out runnerem jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Możesz mieć aku rozładowane. Albo nie masz zaprogramowanego aku 2s i czyta ci jako rozładowany 3s. Te regulatory odcinaj napięcie wiec wszystko możliwe że trzeba tylko przeprogramować rygiel Edit: Tu masz jak zaprogramować :arrow: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1838&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloonik Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Timming zmień na Soft ja tak miałem w inrunerze i tak się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 dzięki jutro spróbuje a to on sam nie wykrywa 2s 3s? :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Niestety nie wykrywa. Trzeba zaprogramować. Przez nadajnik da rade. Nie wiem czy jakieś karty do programowania są do tych regulatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 na 3s działa super na 2s odcina da sie wyłączyć odcinanie? mam programowanie bip bip bip bip bip bip bip bip bip bip wszystko po kilka razy sie powtarza zakrótko mi się jezi na 1800mah :evil: pomocy co za szajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 na 3s działa super na 2s odcina da sie wyłączyć odcinanie? Tak jeżeli przeprogramujesz rygiel na ogniwo jakie podłączysz. Zaprogramowany 3s czyta aku 2s jako rozładowany 3s i odcina silnik. Przy zmianie akumulatora musisz ponownie programować rygiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Tak jeżeli przeprogramujesz rygiel na ogniwo jakie podłączysz. Zaprogramowany 3s czyta aku 2s jako rozładowany 3s i odcina silnik. Przy zmianie akumulatora musisz ponownie programować rygiel.Tak w ogóle to po co silnikowi rygiel? 8) Rygluje się coś w locie, żeby się nie otwierało? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meloonik Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 przełącz go w tryb NiMH i popracuj tak z 30sek potem wylacz i zaprogramuj znowu w tryb lipo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.