Wieczu Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam, Mialem nadzieje ze nigdy niebede pisal w tym dziale, ale coz, kiedys musi byc ten pierwszy raz.Dzis bylem na festiwalu dla mlodzierzy i ich rodzicow w Piekarach, mialem zrobic 3 loty na silniku moim modelem S8D. Pierwszy lot ladnie pieknie Wszyscy zadowoleni:P a drugi masakra... Model na wyrzutni dostal kopa od silnku 30n/s i uderzyl o rurke ktora ma przytrzymac stateczniki... pekla dzwignia statecznika;/. Model poszedl prosto w szkole obok... a co bylo dalej to widac na zdjeciach ponizej... Wazne ze elektronika cala Tak model startowal, widac rurke przy statecznikach... A tak wygladal model po kasacji :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Wieczu! Jak ktoś ma zapał i trochę czasu to kilka wieczorów i znowu latasz! (szkoda że ja do takich nie należę, ale mam nadzieję że jeszcze... :roll: ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Wieczu! Jak ktoś ma zapał i trochę czasu to kilka wieczorów i znowu latasz! (szkoda że ja do takich nie należę, ale mam nadzieję że jeszcze... :roll: ) Pozdrawiam nie no mam jeszcze dwa inne s8d ale niesa zbyt dobre... kolejny juz sie robi;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Wieczu jednak poproszę Cię o plany S8D żebym na obozie miał już jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Bartek sądzę że Wieczu szybciej by zrobił nowy model niż poskładał do kupy stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Niemam planow na kompie;p i w tym caly problem... Tego sie nieoplaca naprawiac bo niebedzie takiej doskonalosci lotnej a pozatym niewytrzyma na silniku;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Tego sie nieoplaca naprawiac bo niebedzie takiej doskonalosci lotnej a pozatym niewytrzyma na silniku;/ no wlasnie a i ciezszy byl by i wylecial bys o 30m nizej :devil: Wieczu jednak poproszę Cię o plany S8D żebym na obozie miał już jednego bedziesz latac w s8 ??? uderzyl o rurke ktora ma przytrzymac stateczniki... a nie da sie go zalozyc na te strone co ja latam klasykiem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.