Lord Rzeźnik Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Otóż, moja koleżanka bierze udział w takim oto konkursie http://www.plejada.pl/5,151587,natasza-lichocka,konkurs_majka.html Są to eliminacje, czyli konkurs pt. "kto ma więcej znajomych" I tu moja prośba, żebyście poklikali jej 3 dni * Kto tylko może :mrgreen: Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 -ja chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 + jest Jeszce jutro i po jutrze kliknę 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 + Edited: już 2+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 I jeszcze +1:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Hmm... Kto ma więcej znajomych, hehe. Zagłosowałem i ja :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.