Pablolotnik Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Witam! Oto chciałem przedstawic wam moja alulke wykonaną z depronu.Jest lekko zmodyfikowana (powiekszona do jednego metra,oraz zmieniłem statecznik,profil zagi 10). http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=4261 Wykonałem nia około 30 rzutów i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 A jakie ma "osiągi"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablolotnik Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Waży 200g,przy mocniejszym wyrzucie lot trwa około 15-20 sekund przy lekkim wiaterku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 No to nieźle, gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.