Mariusz N Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Witam. Co koledzy sądzicie o nowym produkcie OS MAXA.kliknij Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danielstol Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Powiem szczerze że na zdjęciu wygląda na dopracowany silnik.Mówię z wyglądu zewnętrznego ,nie wiadomo co jest w środku .Ale znając os maxa z mniejszych silników żarowych myślę że to nie będzie niewypał ,os dużo czasu i pieniędzy wydaję na doskonalenie swojej technologi ,ale też testuję nowe rozwiązania , właśnie dlatego tak wysoko się ceni na rynku. :wink: Mam trzy silniki os max (46 i 55 AX oraz 91 FS ),każdy z nich jest wykonany praktycznie wzorowo.Zobaczymy jak będzie się sprawował ,jak któryś z użytkowników odchudzi swoją kieszeń o 2299.00zł 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coach Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 ciekawe czy pasują do niego tłumiki od DA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek:D Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Moim zdaniem wygląda nieźle, ale szczerze mówiąc gaźnik moim zdaniem powinien być z tyłu. Nie wyjaśnię tego technologicznie, ale ponoć silniki chodzą wtedy najlepiej - wystarczy spojrzeć na firmy przodujące w benzyniakach. Taki układ jak OS mają dwa MVVSy, WEBRA też zdaje się stosuje takie rozwiązania. Jest to moim zdaniem najprostsza przeróbka żarowca na tanie paliwko. MVVSa widziałem w praktyce i nie był taki świetny. Myślę, że OS poszedł troszkę na skróty i wypuścił nowy silniczek za bardzo nie modyfikując swoich technologii z silników żarowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.