puciu16 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam czy te kolory, i wzory na które pomalowałem będą przyjęte do zawodów? http://img14.imageshack.us/img14/9162/p1303101719.jpg http://img13.imageshack.us/img13/4051/p130310171901.jpg Od Rob Mc Fly: Zmniejszaj fotki przed wstawieniem na serwer. Szczegóły w regulaminie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Jest tylko JEDEN WARUNEK żeby były dopuszczone TE KOLORY do zawodów ! Musisz przyjechać na zawody Z A P R A S Z A M Y ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Tak jest, jak to Krzysiek napisał "zapraszamy na zawody". Narazie zapisało się 19 osób a pewnie znajdą się jeszcze jacyś maruderzy (pewnie Ci co zwykle ). Ale czym więcej nas tym będzie ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Malowanie powinno odwzorowywać stosowany kamuflaż dla danego typu samolotu. Nikt tego jednak w ESA szczegółowo nie kontroluje, ważna jest obecność i chęć zdrowej rywalizacji. Z tymi złotymi lotkami to poszedłeś "na bandę" ale jeżeli Tobie się podoba to czemu nie? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechowiec Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Dorzucę się brzydko do pytania kolegi:) aczkolwiek chciałbym dopytać się o masę modelu. Standardowo jest max 380g mój Esa niestety waży 20 g więcej:) - w związku z tą wagą nie wystartowałbym w kolejce A:) ale w B już mógłbym polatać, prawda? W ogóle pod nosem mam te zawody a nawet z drugim pakietem będę miał problem...:/ Najczęściej to właśnie finanse związują nam ręce:( Pozdrawiam, Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Moim zdaniem powinieneś latac najgorzej jak zajmiesz 1 miejsce wtedy dopiero sie zacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Myślę że ŁASKAWI SĘDZIOWIE PRZYMKNĄ oko na te 20 gram więcej ale pod warunkiem że to jest waga wynikła np. z większej ilości farby użytej do malowania modelu lub widoczne jest już MOCNE UŻYTKOWANIE BOJOWE modelu a nie wzmacnianie go dodatkowymi ilościami prętów węglowych co spowodowało podniesienie wagi Twojego modelu. Wiadomo że regulamin mówi jasno ale w drodze wyjątku na pewno zostaniesz dopuszczony do startu w zawodach i poproszony abyś na następnych pojawił się z REGULAMINOWYM modelem. ZAPRASZAMY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Regulaminowa wielkość, waga silnika i pojemność pakietu to są ograniczenia a na dodatkowe gramy myslę, że sędziowie przymkną oko. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechowiec Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Wielkość, waga i pakiet regulaminowe:) Prętów ani żadnego ustrojstwa wzmacniającego nie dodawałem. Waga wyposażenia to około 250gr, wychodzi na to ze 150g to epp, klej i farba:) Dzięki za odpowiedzi, - zapisuje się i do zobaczenia w niedziele:D P.s. A wagę zdejmę chyba mniejszym pakietem 1000 zamiast 1300mah i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Jak latasz na 3s to z pakietem 1300 mAh raczej nie utrzymasz się w wadze. Ja latam z pakietem 1000 mAh i to wystarzca na regulaminową - 5 minutową walkę. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puciu16 Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ja mam aku 3s 1300 i zmiesciem sie w 340g ;] jestem szczesliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.