qain Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam, może ktoś wie gdzie można znaleźć Acromaster'a firmy Multpilex dla AFPD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Tu masz Acromastera http://rc-sim.de/wbb3/index.php?page=DatabaseItem&id=3709 ,trzeba się zarejestrować,i możesz pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Co do tego modelu, proponuję wprowadzić zmiany takie jak zwiększenie wychyleń sterów, ale i tak będzie dziwnie latał :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Ja z kolei poszukuję Easy Glidera,jeżeli takowy istnieje.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Wyślę Ci na e-mail. Edit: mam tylko easy stara jeśli chcesz i jeszcze jakieś skrzydełko od multiplex-a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Może być Easy Star,dzięki ! marcin_cbr@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qain Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam, Tu masz Acromastera http://rc-sim.de/wbb3/index.php?page=DatabaseItem&id=3709 ,trzeba się zarejestrować,i możesz pobrać. Mój AFPD nie widzi niestety tego modelu. Będę wdzięczny jeśli ktoś zna inne miejsce gdzie mozna znaleźć Acromaster'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam G. Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Marcin wysłałem do Ciebie EasyGlidera w trzech wersjach. - Easy Glider - Easy Glider Electric - Easy Glider Ultra (PRO) Wystarczy rozpakować w folderze aircraft. Komu jeszcze? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 qain, trzeba pewnie w pliku tmd zmienić oznaczenie wersji do takiej, jaką masz Aerofly. Czyli, jak masz Aerofly 1.8.0 to otwierasz w WordPad plik TMD z katalogu acromastera, zmieniasz w nim u góry nr wersji na taki jak masz aerofly, zapisujesz plik, i juz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Prawdopodobnie musisz wyedytować plik *.tmd i tam wpisać wersje swojego AFPD. Poszukaj tutaj na forum. Gdzieś młodzież podpowiadała sobie jak to zrobić i gdzie. U mnie tez nie działało a po wpisaniu prawidłowej wersji od razu zobaczył AFPD dodany model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qain Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Marcin, Konrad_P, Dziękuję za info. Taraz jest już OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Wielkie dzięki, za przesłane modele ! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Adam G a ja mogę prosić? pawelrauba @ gmail.com Może mógłbyś wrzucić na serwer (np. ten )to ktoś by jeszcze skorzystał bez zawracania Ci głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Paweł,wysłałem Ci Easy Glidery na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam G. Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 EasyGliderPack: http://www.speedyshare.com/files/26199515/EasyGlider.rar Pozdrawiam AdamG. P.S. Odświeżyłem link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Dziękuję Panom ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Panowie jeśli ktoś ma ochotę to posiadam 185 modeli. Różnych różnistych, podłóżnych i poprzecznych :mrgreen: a naj więcej dwupłatów. Jśli ktoś ma ochotę to prosze bardzo. Wszystkie sa ściągane ze stron free, nie są piratowane. (Tak mi się przynajmniej wydaje) Większość trzeba trymować i ustawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ja w moim hangarze (AFPD),posiadam już prawie wszystkie modele,które mnie interesują.Do pełni szczęścia brakuje mi jednak takiego klasyka jak AN-2.Jeżeli ktoś posiada ten model,i byłby skłonny podzielić się nim,dozgonną wdzięczność mu okażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 No niestety AN-tka nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.