HubertFab Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Witam. http://www.youtube.com/watch?v=VdS84mRucwM Dziękuję za oglądnięcie! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 HubertFab, cóż to za diabelska przeróbka co rocznego hitu maturalnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giboniek Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 HubertFab, cóż to za diabelska przeróbka co rocznego hitu maturalnego ? Ojoj... ale się uśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Hahaha... ale urwał, ale to było dobre, po prostu mistrzostwo :mrgreen: :mrgreen: :devil: :rotfl: A tak przy okazji co to za wynalazek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Jelonek Gratulacje- fajnie zrobiony filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Dziękuję za słowa otuchy! Pozdrawiam Hubert Fabieński. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Gratulacje za model i loty. Ale kolegów nie mogę Ci pogratulować. Widać poszli chyba po to, aby zobaczyć jak model rozbijasz. Właśnie, jak krew się nie leje to co to za widowisko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertFab Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Gratulacje za model i loty. Ale kolegów nie mogę Ci pogratulować. Widać poszli chyba po to, aby zobaczyć jak model rozbijasz. Właśnie, jak krew się nie leje to co to za widowisko ? Dziękuję. Co do kolegów to mam 1, który podziwia każdy lot, a szczególnie jak wieje wiatr i na wyłączonym silniku model stoi w miejscu. A tak po za nim nikt nie patrzy jak latam. No czasami jakaś Pani z małym dzieckiem itp. Właśnie zrobiłem mechanizm do zrzutu różnych przedmiotów z samolotu. Może to przyciągnie uwagę... Pragnę aby ktoś wreszcie się tym zainteresował, bo samemu to nudno się zaczyna robić, a szczególnie przy 3akku :faja: . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.