elektron Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Wczoraj mialem bardzo przykry wypadek Podczas akrobacji wysunal mi sie i wyczepil pakiet z mojego n-erga ( pakiet musialem wciskac na chama aj ednak wylecial). Pakiet spadl gdzies w wysoka trwa - miejwiecej wiem gdzie ale.... no ale szukalem....szukalem i nie znalazlem:( Meteor dal mi pomysl aby zatrudnic uliczne dzieciaki do tego - tak zrobilem- chodzily "rzedami" i szperaly w trawie do kolan. po poltorej godzinie nic nie znalazly przeszukujac caly teren gdzie przypuszczalnie mogl pakiet spac... Macie jakis sposob jak znalesc czarny pakeit w wysokiej trawie ?? Dla pocieszenia powiem ze smiglo ktore tez mi sie tam zgubilo - gumki pekly :rotfl: - znalazl sie po tygodniu calkowicie przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Na szukanie niama sposobu jak się znajdzie to sie znajdzie. Mój kumpel też miał kiedyś taki przypadek że mu się pakiet zgubił i go po 3 dniach znaleźliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ja 2 pakiety zgubilem. Jeden odnalazlem, drugiego juz nie- z reszta nie mialem ochoty wchodzic w 2m krzaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 JA utopiłem rexa w trawie i nie znalazłem już ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 o lol i co ja tu słysze jakieś niespujne te wasze modele są :ble: mi się jeszcze nie zdarzyło żeby mi coś wypadło z modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.