elektron Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Wczoraj mialem bardzo przykry wypadek Podczas akrobacji wysunal mi sie i wyczepil pakiet z mojego n-erga ( pakiet musialem wciskac na chama aj ednak wylecial). Pakiet spadl gdzies w wysoka trwa - miejwiecej wiem gdzie ale.... no ale szukalem....szukalem i nie znalazlem:( Meteor dal mi pomysl aby zatrudnic uliczne dzieciaki do tego - tak zrobilem- chodzily "rzedami" i szperaly w trawie do kolan. po poltorej godzinie nic nie znalazly przeszukujac caly teren gdzie przypuszczalnie mogl pakiet spac... Macie jakis sposob jak znalesc czarny pakeit w wysokiej trawie ?? Dla pocieszenia powiem ze smiglo ktore tez mi sie tam zgubilo - gumki pekly :rotfl: - znalazl sie po tygodniu calkowicie przypadkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarzkobi Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Na szukanie niama sposobu jak się znajdzie to sie znajdzie. Mój kumpel też miał kiedyś taki przypadek że mu się pakiet zgubił i go po 3 dniach znaleźliśmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boogie Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Ja 2 pakiety zgubilem. Jeden odnalazlem, drugiego juz nie- z reszta nie mialem ochoty wchodzic w 2m krzaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertman_176 Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 JA utopiłem rexa w trawie i nie znalazłem już ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z kołobrzegu Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 o lol i co ja tu słysze jakieś niespujne te wasze modele są :ble: mi się jeszcze nie zdarzyło żeby mi coś wypadło z modelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.