Wojtass_nt Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Witam W życiu często bywa tak, że wracamy w miejsce które wydawać się mogło zamkniętym rozdziałem. Jednak powiedzenie mówi- czas leczy rany. Na własne życzenie opuściłem to forum. Powód zachowam dla siebie. Dostałem jednak drugą szansę na sprawdzenie się w byciu forumowiczem na pfmrc. Tym razem obiecuję ją wykorzystać tak jak należy. Dziękuję Kubie za wyrozumiałość. Przepraszam adminów i userów których rok temu uraziłem. Jako epilog mojego powitania dodam, że działam w Nowym Targu jako czynny modelarz o krótkim lecz intensywnym stażu. Wspólnie z kolegami tworzymy NT AirCombat. Rozpoczynamy także erę holowania modeli za samolotem, zarówno elektrycznym jak i spalinowym- zapomnianą dyscyplinę modelarską u mnie w mieście. Jeśli chodzi o moje preferencje- lubię modele elektryczne, spalinowe mi się podobają. Obecnie studiuję kierunek architektura i urbanistyka a w wolnym czasie latam do upadłego. Pozdrawiam serdecznie! Wojtek
jary14 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Modelarstwo - to nieuleczalna choroba :wink:Musiałeś wrócić Witamy ponownie
Wojtass_nt Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Z modelarstwa nie zrezygnowałem w przeciwieństwie do forum. Fajnie znów jest móc się dzielić swoim doświadczeniem i radością z budowania/latania modelami :mrgreen:
romsonic Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Modelarstwo to nieuleczalna choroba przenoszona drogą nie płciową ,choć również zabójcza. Piozdrawiam,.Także uzależniony modelarz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.