eoker Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam. Mam taki problem. Chcę polatać na Condor-ze na aparaturze jako joystick. Mam kabel i (w kalibracji w panelu sterowania wszystko działa) dziala np. na FMS-ie ale nie chce na tym symulatorze i muszę latać myszką. ]Ktoś wie jak mógł bym przestawić jakoś coś w tym symulatorze tak żeby zadziałała mi na nim aparatura ?
madrian Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Z tego co pamiętam, to musisz zmapować w FMS-ie Joystick, czyli przypisać kanały... kanałom Czyli która oś to kierunek, która, lotki, która wysokośc, a która to gaz.
eoker Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Ale mi chodzi o Symulator Condor a nie o FMS. Na FMS-ie wszystko działa ale na Condor nie.
Andych Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 W Condorze, ustawienia, sterowanie, przypisz klawisze, możesz zmienić?
eoker Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 OK. Juz wszystko działa choć nie wiem jak to sie stało Włączyłem sobie go wieczorem, patrze a tu aparatura na nim działa :shock:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.