eoker Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam. Mam taki problem. Chcę polatać na Condor-ze na aparaturze jako joystick. Mam kabel i (w kalibracji w panelu sterowania wszystko działa) dziala np. na FMS-ie ale nie chce na tym symulatorze i muszę latać myszką. ]Ktoś wie jak mógł bym przestawić jakoś coś w tym symulatorze tak żeby zadziałała mi na nim aparatura ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Z tego co pamiętam, to musisz zmapować w FMS-ie Joystick, czyli przypisać kanały... kanałom Czyli która oś to kierunek, która, lotki, która wysokośc, a która to gaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eoker Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ale mi chodzi o Symulator Condor a nie o FMS. Na FMS-ie wszystko działa ale na Condor nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 W Condorze, ustawienia, sterowanie, przypisz klawisze, możesz zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eoker Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 OK. Juz wszystko działa choć nie wiem jak to sie stało Włączyłem sobie go wieczorem, patrze a tu aparatura na nim działa :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.