eoker Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Witam. Mam taki problem. Chcę polatać na Condor-ze na aparaturze jako joystick. Mam kabel i (w kalibracji w panelu sterowania wszystko działa) dziala np. na FMS-ie ale nie chce na tym symulatorze i muszę latać myszką. ]Ktoś wie jak mógł bym przestawić jakoś coś w tym symulatorze tak żeby zadziałała mi na nim aparatura ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Z tego co pamiętam, to musisz zmapować w FMS-ie Joystick, czyli przypisać kanały... kanałom Czyli która oś to kierunek, która, lotki, która wysokośc, a która to gaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eoker Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Ale mi chodzi o Symulator Condor a nie o FMS. Na FMS-ie wszystko działa ale na Condor nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andych Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 W Condorze, ustawienia, sterowanie, przypisz klawisze, możesz zmienić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eoker Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 OK. Juz wszystko działa choć nie wiem jak to sie stało Włączyłem sobie go wieczorem, patrze a tu aparatura na nim działa :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.