pavlo Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Próbował ktoś używać AFPD, czy Phoenix'a w laptopie ze zintegrowaną grafiką: INTEL MEDIA ACCELERATOR X4500HD do 512MB ??? w danych symulatorów są podane informacje co do wydzielonej grafiki,więc się zastanawiam czy ta zintegrowana sobie poradzi. A może w w/w symulatorach można "przyciąć" ustawienia scenerii i wtedy mniejsze wymagania co do grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 naprostrze rozwiązanie to zainstaluj symulator a dowiesz się czy bedzie działć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 U mnie w laptopie na Intelu 945GM działa normalnie,bez zacięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dopiero kupuję laptopa(wczoraj premiera DELL VOSTRO3500) do zastosowań biurowych więc testu nie zrobię. A ta grafika 945GM, to porównywalna z tą, którą wskazałem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Zajrzyj tutaj: porónanie mobilnych kart graficznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Znam to zestawienie, ale nie znajduję tam tej, 945GM ani dokładnie tej mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Nie znam Twojej karty ale ten mój badziew ma już 3 lata i nawet wtedy nie był demonem sybkości (raczej wręcz preciwnie) :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 AFPD chodzi w OpenGL. Czy jeżeli w powyższym zestawieniu kart graficznych w pozycji "Cinebench R10 OpenGL" nie ma wartości to znaczy że dana karta nie obsługuje OpenGL ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.